En dag på havet – katamaranen Anacaona
Hva er vel bedre enn en hel dag på havet? La katamaranen Anacaona med mannskap ta deg med på en dag med bading, snorkling og fantastiske naturopplevelser rundt Mallorcas nordvestkyst.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30–16.00
 • Pris:
  64 EUR pr. voksen, 42 EUR pr. barn.

  Enkel lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Snorkleutstyr kan lånes.

  Opphenting med båt fra Alcudia, og med buss fra Puerto Pollensa.
  Vi forbeholder oss retten til å endre reiserute hvis været tilsier det.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Dagen begynner med en busstur til havnen i Alcudia hvor vi går om bord i katamaranen som tar oss langs nordvestkysten og opp til Puerto de Pollensa. Underveis kan vi se de mektige fjellene på den ene siden og det krystallklare havet på den andre.

Vi gjør et stopp ved Coll Baix-stranden for å snorkle og se nærmere på livet under vann. Stopp nummer to blir i Pollensabukten, hvor vi kaster anker og får en ny mulighet til å ta et avkjølende bad. De som vil kan også padle en tur med kajakk mens besetningen forbereder dagens lunsj.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.