En dag på havet – katamaranen Anacaona

Hva er vel bedre enn en hel dag på havet? La katamaranen Anacaona med mannskap ta deg med på en dag med bading, snorkling og fantastiske naturopplevelser rundt Mallorcas nordvestkyst.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , tirsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30–16.00
 • Pris:
  64 EUR pr. voksen, 44 EUR pr. barn.

  Enkel lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Snorkleutstyr kan lånes.

  Opphenting med båt fra Alcudia, og med buss fra Puerto Pollensa.
  Vi forbeholder oss retten til å endre reiserute hvis været tilsier det.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Dagen begynner med en busstur til havnen i Alcudia hvor vi går om bord i katamaranen som tar oss langs nordvestkysten og opp til Puerto de Pollensa. Underveis kan vi se de mektige fjellene på den ene siden og det krystallklare havet på den andre.

Vi gjør et stopp ved Coll Baix-stranden for å snorkle og se nærmere på livet under vann. Stopp nummer to blir i Pollensabukten, hvor vi kaster anker og får en ny mulighet til å ta et avkjølende bad. De som vil kan også padle en tur med kajakk mens besetningen forbereder dagens lunsj.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.