Den bortgjemte dalen

En hel dag der du kan oppleve den vakre naturen og hverdagslivet i en liten, tyrkisk fjellandsby. Her er luften tynnere og temperaturen lavere. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag –lørdag.
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, og drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko, badetøy, håndkle og vannflaske.
 • Mer:
  Inngang til Cüceler-grotten kommer i tillegg, ca. 8 lira per. person.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Om morgenen kjører vi gjennom de grønne fjelldalene på vei opp til Cüceler-grotten. Herfra har vi fantastisk utsikt over dalen. Cüceler-grotten er en dryppsteinsgrotte med dryppsteiner i syv ulike farger, og den som vil kan gå inn i grotten.

Deretter går turen videre til Sapadere. Vi kjører forbi en skole og en moské mens guiden forteller om hvordan utdanningssystemet i Tyrkia fungerer.

Dagen avrundes med et besøk i den berømte Sapadere-ravinen, hvor vi går gjennom den smale åpningen og nyter den kjølige temperaturen. Den som vil kan ta en dukkert i det kalle vannet i et av de naturlige bassengene som elven har laget. Her er det mange fine fotomuligheter. Her, i naturskjønne omgivelser, serveres også lunsjen, og deretter er det på tide å gå på bussen og kjøre tilbake.

Tyrkia har mer å tilby enn du kanskje tror, og denne utflukten er en god mulighet til å oppleve naturen, hverdagslivet og vakre omgivelser.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.