Katamaranen Afrikat 69

Velkommen om bord på den flotte katamaranen Afrikat 69 til en herlig, avslappende dag på havet. Båten kaster anker i en usjenert bukt der du har mulighet til å bade fra båten - eller enda mer spennende, snorkle og kjøre speedbåt.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager. Utflukten er innstilt 1. juni og 14. juli, samt fullbooket 14. september. I perioden november–april seiler båten alle dager unntatt lørdag (innstilt i perioden 29. november–18. desember samt 25. desember og 1. januar).
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.00–15.00 (kl. 10.00–14.00 uten busstransport).
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–10 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico er inkludert (gjelder ikke for hotellene i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). En lett lunsjtallerken er også inkludert, i tillegg til drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Mannskapet snakker engelsk.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Båten er tilpasset bevegelseshemmede. Kontakt en Vingvert hvis du ønsker å bestille spesialtransport til og fra båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Katamaranen Afrikat 69 seiler ut fra havnen i Puerto Rico og du kan sitte på dekk og nyte havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi se delfiner, noe som er vanlig i disse farvann.

Vi kaster anker i en usjenert bukt hvor du har muligheten til å bade fra båten og bli med på ulike aktiviteter som snorkling og speedbåt (inkludert i prisen). Har du lyst til å prøve vannscooter eller parasailing, lar det seg også gjøre mot ekstra betaling. Da bestiller du det når du har kommet om bord, og betaler direkte til besetingen. NB! Er det sterk vind og/eller høye bølger tilbys ikke vannscooter eller paraseiling.

Etter en deilig dag ute på havet, returnerer vi til Puerto Rico i løpet av ettermiddagen. Tar du denne utflukten på fredag blir det også underholdning om bord, i form av livemusikk, vanligvis fra Afrikats egen saksofonist. I juli er musikkunderholdningen avlyst.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk i 2017, og er et luksuriøst og moderne fartøy med god plass. Det finnes både et stort soldekk, bar og cocktailmaskin om bord.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.