Katamaranen Afrikat 69

Velkommen om bord på den flotte katamaranen Afrikat 69 til en herlig, avslappende dag på havet. Båten kaster anker i en usjenert bukt der du har mulighet til å bade fra båten - eller enda mer spennende, snorkle og kjøre speedbåt.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.00–15.30 (kl. 10.00–14.30 uten busstransport).
 • Pris:
  73 EUR pr. voksen, 49 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–10 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico er inkludert (gjelder ikke for hotellene i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). En lett lunsjtallerken er også inkludert, i tillegg til drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Besetningen snakker engelsk.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Vannaktivitet

Utflukten tilbys fra

Katamaranen Afrikat 69 seiler ut fra havnen i Puerto Rico og du kan sitte på dekk og nyte havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi se delfiner, noe som er vanlig i disse farvann.

Vi kaster anker i en usjenert bukt hvor du har muligheten til å bade fra båten og bli med på ulike aktiviteter som snorkling og speedbåt (inkludert i prisen). Har du lyst til å prøve vannscooter eller parasailing, lar det seg også gjøre mot ekstra betaling. Da bestiller du det når du har kommet om bord, og betaler direkte til besetingen.

Etter en deilig dag ute på havet, returnerer vi til Puerto Rico i løpet av ettermiddagen. Tar du denne utflukten på fredag blir det også underholdning om bord, i form av livemusikk, vanlligvis fr Afrikats egen saksofonist. Obs! Fredag 2. juni er det ikke livemusikk.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk i 2017, og er et luksuriøst og moderne fartøy med god plass. Det finnes både et stort soldekk, bar og cocktailmaskin om bord. Båten er også tilpasset bevegelseshemmede.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.