m/s Christina – Forgotten Islands

Gå ikke glipp av denne herlige båtturen mellom de små frodige øyene i Det joniske hav! I løpet av dagen blir det flere badestopp og vi legger til ved strender hvor vi går i land og nyter atmosfæren, feriefølelsen og en avkjølende dukkert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , onsdag, fredag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.45–18.00.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 45 EUR pr. barn.

  Lunsj med hvitvin eller rødvin og brus er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  I badepausen er det mulig å låne snorkleutstyr gratis på båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi treffes i havnen i Nidri, går om bord M7S Christina og setter kursen mot øya Meganissi. Her kan du være med inn i den imponerende havgrotten Papa Nikolis, som er en av de største i Hellas.

Vi fortsetter ferden mot øya Formekula hvor vi legger til i en liten vik for dagens første badestopp.

Neste stopp er øya Kastos med sine rundt 35 innbyggere. Her ligger det en 400 år gammel kirke, Agios Ioannis o Prodromos, med to store oliventrær som sies å være over 1000 år gamle. Her kan de som vil gå i land og få en smakebit av atmosfæren på den lille øya. Deretter seiler vi videre til stranden Limni på samme øya for neste badestopp. Her tilbereder mannskapet en smakfull lunsj som serveres om bord, mens vi tar et forfriskende bad og nyter sola ved Limni Beach.

Etter lunsj drar vi tilbake til Lefkas, forbi øya Kalamos som er litt større enn Kastos.

Nær Meganissi ligger de kjente øyene Skorpios og Sparti, som eies av Onassis-familien. På den luksuriøse øya Skorpios ligger medlemmer av familien Onassis begravet. Vi går i land på Maria Callas-stranden, hvor vi tar turens siste bad. Det er ikke tillatt å gå rundt på øya.
Det finnes mange interessante og merkelige historier om Onassis-familien. Vi avrunder turen med et par av dem før vi legger til i havnen i Nidris.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.