m/s Christina – Forgotten Islands

Gå ikke glipp av denne herlige båtturen mellom de små frodige øyene i Det joniske hav! I løpet av dagen blir det flere badestopp og vi legger til ved strender hvor vi går i land og nyter atmosfæren, feriefølelsen og en avkjølende dukkert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.45–18.00.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 45 EUR pr. barn.

  Lunsj med hvitvin eller rødvin og brus er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  I badepausen er det mulig å låne snorkleutstyr gratis på båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi treffes i havnen i Nidri, går om bord M7S Christina og setter kursen mot øya Meganissi. Her kan du være med inn i den imponerende havgrotten Papa Nikolis, som er en av de største i Hellas.

Vi fortsetter ferden mot øya Formekula hvor vi legger til i en liten vik for dagens første badestopp.

Neste stopp er øya Kastos med sine rundt 35 innbyggere. Her ligger det en 400 år gammel kirke, Agios Ioannis o Prodromos, med to store oliventrær som sies å være over 1000 år gamle. Her kan de som vil gå i land og få en smakebit av atmosfæren på den lille øya. Deretter seiler vi videre til stranden Limni på samme øya for neste badestopp. Her tilbereder mannskapet en smakfull lunsj som serveres om bord, mens vi tar et forfriskende bad og nyter sola ved Limni Beach.

Etter lunsj drar vi tilbake til Lefkas, forbi øya Kalamos som er litt større enn Kastos.

Nær Meganissi ligger de kjente øyene Skorpios og Sparti, som eies av Onassis-familien. På den luksuriøse øya Skorpios ligger medlemmer av familien Onassis begravet. Vi går i land på Maria Callas-stranden, hvor vi tar turens siste bad. Det er ikke tillatt å gå rundt på øya.
Det finnes mange interessante og merkelige historier om Onassis-familien. Vi avrunder turen med et par av dem før vi legger til i havnen i Nidris.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.