Krka nasjonalpark og fossefall samt Šibenik

Bli med til Krka-fossene som ligger i Krka nasjonalpark. Fossene strømmer nedover hele 17 avsatser og danner flere imponerende fossefall på vei mot havet. Nasjonalparken er også hjem for et mangfold av forskjellige plantearter og dyrearter. I løpet av dagen besøker vi også byene Šibenik og Klis, hvor det er mulig å kjøpe med seg lokale delikatesser hjem.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–17.00/18.00.
 • Pris:
  99 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Oppgit pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted. Ingen måltider er inkludert. Lunsj og drikke kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Sandaler eller gode tursko/joggesko.
 • Mer:
  Tiden på egen hånd i Krka nasjonalpark er ca. 2–2,5 time.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Tidlig om morgenen kjører vi mot Krka og gjør et stopp i byen Klis, der vi besøker en familieeid fabrikk som heter Stella Croatia. Her får vi en guidet omvisning på fabrikken, med smaksprøver på lokale, dalmatiske delikatesser som olivenolje og tapenade.

Deretter kjører vi videre til dagens mål, nasjonalparken Krka, der turen fortsetter til selve turstien. Det blir god tid til å utforske omgivelsene, besøke et lokalhistorisk museum og se hvordan folk bodde før i tiden, spise lunsj og slappe av i skyggen. På hjemveien stopper vi i Šibenik. Her får vi først en omvisning med lokalguide og deretter tid til å gå litt rundt på egen hånd.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.