Krka nasjonalpark og fossefall samt Trogir

Bli med til Krka-fossefallene i Krka nasjonalpark. Med hele 17 avsatser som skal forseres er de et fantastisk syn der de styrter ned mot havet. Nasjonalparken er også et sted der det finnes ulike vekster og dyrearter. Vi besøker også den historiske byen Trogir, og på hjemveien stopper vi et sted hvor den som ønsker kan kjøpe med seg lokale delikatesser.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–17.00/18.00.
 • Pris:
  76 EUR pr. voksen, 38 EUR pr. barn.

  Oppgit pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted. Ingen måltider er inkludert. Lunsj og drikke kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Sandaler eller gode tursko/joggesko.
 • Mer:
  Tiden på egen hånd i Krka nasjonalpark er ca. 2–2,5 time.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Tidlig om morgenen kjører vi mot Krka og gjør et stopp i den historiske byen Trogir, rett nord for Split. Denne byens sentrum er som et eneste stort utendørsmuseum, med bl.a. flott arkitektur og vakre kirker. Her får du en guidet tur og litt tid på egen hånd til å utforske stedet.

Deretter kjører vi videre til dagens mål, nasjonalparken Krka. Det blir god tid til å utforske omgivelsene, besøke et lokalhistorisk museum og se hvordan folk bodde før i tiden, spise lunsj og slappe av i skyggen. På hjemveien stopper vi på et sted hvor det er mulig å gjøre seg kjent med kroatiske delikatesser, og du kan kjøpe med deg lokal honning, lavendel, krydder, vin og andre godsaker.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.