Yellow submarine - fra Puerto de la Cruz

Bli med ned på dypet utenfor kysten av Tenerife, på en timeslang utflukt ned til 30 meters dyp med en erfaren guide.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt (inkl. bussreise og tid på egen hånd i Playa de las Américas)
 • Pris:
  69 EUR pr. voksen, 42 EUR pr. barn.

  Barnepriser for barn 2–14 år.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. /engelsktalende guide. Guiding med forhåndsinnspilt lydopptak via hodetelefoner på bl.a. norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 2 år eller eldre.
 • Mer:
  Tre avganger pr. dag. Det er ikke tillatt å spise, drikke eller røyke om bord. Minimumsalder 2 år.

  Utflukten arrangeres ikke i perioden 13.–25.05.2024 grunnet vedlikehold.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Ubåten tar deg ut i havet rundt Tenerife, og under overflaten til utvalgte steder med skipsvrak, klippeformasjoner, marint liv og mye mer. Båten tar 44 passasjerer og tilbyr god utsikt gjennom store vinduer i ubåt-kabinen med aircondition. På skjermer foran setene kan du også følge ubåtens ferd framover.

På havbunnen kan du oppleve det rike dyrelivet og her finnes muligheter til å få se barracuda, rokke, papegøyefisk, regnbuefisk, ål og sjøstjerner. Er vi heldige kan vi også få et glimt av havengelen Squantina squantina. Ved hvert dykk hjelper ubåtens erfarne instruktør også til og peker og viser og deler sin kunnskap. Vi gjør et stopp på havbunnen og vi passerer skipsvrak og klippeformasjoner som huser massevis av fisker, før vi går opp igjen til overflaten.

Utenfor svømmer en dykker og lokker fram undervannsfaunaen, og det finnes muligheter til å få se barracuda, rokke, papegøyefisk, regnbuefisk, ål og sjøstjerner.

Etter utflukten får du ca. 2,5 time på egen hånd i Playa de las Américas, som du kan benytte til å spise lunsj, slappe av på stranden eller kanskje litt shopping.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.