Hvalsafari med buss og båt – heldag

Bli med på en heldagsutflukt til havs hvor du får mulighet til å se hvaler i sitt rette element, og samtidig nyte de vakre omgivelsene. Utflukten arrangeres i perioden januar–mars.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , går kun i januar–mars, se utfluktsprogrammet. Busstransporten til Las Cañitas tar ca. 1,5 time fra Punta Cana og 2 timer fra Bayahibe, i hver retning.
 • Pris:
  159 USD pr. voksen, 95 USD pr. barn.

  Lunsj og en drikke er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær, komfortable sko, badetøy, håndkle, solkrem, insektsmiddel og kontanter.
 • Mer:
  Inngang til nasjonalparken er inkludert.

  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med {link type=external url='https://www.ving.no/om-ving/reiser-med-omtanke/dyrevelferd'}WAP{/link}.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Vi starter dagen med å forlate hotellene i Punta Cana og Bayahibe for å kjøre langs kysten gjennom det vakre landskapet med både kakao- og kaffeplantasjer helt til Miches. Der går vi om bord i båtene som skal ta oss ut til knølhvalenes område hvor vi kan nyte å se dem leke og samtidig ta spektakulære bilder.

Vi fokuserer på å oppleve hvalene og kalvene deres i sitt naturlige miljø og på deres vilkår. Det innebærer at hvalene selv velger hvor mye de vil vise seg for oss. Dette unike stoppet på utflukten er en nesten magisk forestilling som kun forekommer i Bahia de Samaná. Deretter fortsetter vi til øya Cayo Levantado, også kjent som Bacardi Island. Her kan du ta en dukkert i havet mens du venter på at lunsjen skal serveres.

Ving samarbeider med WAP (World Animal Protection) som kontrollerer alle partnere vi jobber med. Å se dyrene i ro og fred uten at det på noen måte forstyrrer eller påvirker dyrene er akseptabelt i henhold til WAP. Denne utflukten oppfyller disse kravene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.