Katamarantur

Nyt noen timer på havet med katamaranen Kingfisher. Om bord er det god stemning, vakre omgivelser og et mannskap som gjør alt for å gi deg en flott ferieopplevelse.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.00–12.00 eller kl. 13.30–16.30
 • Pris:
  56 EUR pr. voksen, 36 EUR pr. barn.

  Drikke og snacks er inkludert.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske.
 • Mer:
  Du kan låne snorkleutstyr om bord. Det er ingen garanti for at vi får se delfiner på turen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

På Kingfisher blir du tatt vel imot av mannskapet, og du kan kose deg med drikke og snacks hele veien.

Katamaranen seiler langs kysten, og underveis holder vi utkikk etter flyvefisk og delfiner. Vi stopper også for å bade og snorkle. Havstrømmene kan noen ganger bli sterke, så hold barna under oppsyn.

Denne utflukten er en fin anledning til å se øya fra sjøsiden!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.