Santo Domingo

Bli med på denne fascinerende heldagsutflukten til Den dominikanske republikks hovedstad Santo Domingo, og se historiske steder, bygninger og monumenter. Mat og drikke er inkludert. Utflukten selges i perioden november–mars.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag annenhver uke
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.30–19.00
 • Pris:
  95 USD pr. voksen, 60 USD pr. barn.

  Oppgitt pris gjelder for gjester som bor i Punta Cana. For gjester som bor i Bayahibe er prisen 85 USD/voksen og 43 USD/barn. Tradisjonell dominikansk lunsj med ris, bønner, kylling, svin og salat samt en brus eller øl til maten.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide. (Ingen skandinavisk guide etter 10. mars 2023)
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke til deg som har vanskeligheter med å gå, da det er en del trapper på turen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Historie & kultur

Vi blir hentet med buss og kjører mot den koloniale bydelen i landets hovedstad, Santo Domingo. På veien besøker vi grotten "Los Tres Ojos". Vi tar trappen ned og får beundre tre fine sjøer inne i grotten, før bussen fortsetter turen mot Santo Domingo.

I den koloniale bydelen ligger imponerende bygninger som The Panteón Nacional of República Dominicana, den første katedralen i den "nye" verdenen og gaten Calle las Damas som bekrefter byens historie. Her er det også flere viktige monumenter som Museo de las Casas Reales og Alcázar del Colón, som tar deg tilbake i tiden til den spanske erobringen.

Før lunsj går vi til The Colonial Gate 4D Cinema der vi ser på en 10-minutters film om landets historie. Når filmen er ferdig går vi videre til en lokal restaurant for å spise en dominikansk lunsj.

I bydelen er det et stort utvalg av butikker og diverse håndverk, og vi har tid til å rusle rundt på egen hånd. Benytt anledningen til å prøve den dominikanske drikken Mama Juana (laget av røtter) og nyt de herlige omgivelsene. I hovedgaten i Santo Domingo kan du også se Palacio National, Palacio de Bellas Artes de Santo Domingo og Teatro Nacional Eduardo Brito.

På ettermiddagen kjører vi gjennom den nyere delen av Santo Domingo og får se blant annet Plaza de la Cultura. I løpet av turen kjører vi også forbi Colombus Lighthouse, et monument som ble reist til minne om oppdagelsen av Amerika. Det blir en innholdsrik dag med mye historie, shopping og god mat.

Vi tar forbehold om at rekkefølgen på stoppene kan endres på grunn av trafikk.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.