Vandring på Korfu – oliven og strender

Bli med på en vandring gjennom Korfus vakre natur. Vi vandrer langs små stier som tar oss til gjemte strender og gjennom frodig landskap før vi kommer til Korfus største olivenlund. Vi avrunder med Korfus vakreste solnedgang. Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt kl. 18.00–21.00
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen.

  En flaske vann, en energibar, vandrestaver.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable sko, badeklær og håndkle hvis du vil bade.
 • Mer:
  Vær oppmerksom på at transport til og fra Agia Odegetria ikke er inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Turen starter fra landsbyen Agia Odegetria, hvor vi samles for å starte med noe godt fra landsbyens bakeri. Så begynner vi å gå langs en herlig sti gjennom frodig vegetasjon, som tar oss til den fantastiske stranden Rovinia. Vi fortsetter videre, med det azurblå havet på den ene siden og det frodige landskapet på den andre. En av mange høydepunkter er den uventede utsikten over Rovinia-grotten fra oven. Vi vandrer videre, forbi de forlatte villaene som en gang var områdets vakreste smykker og beundrer stiene som leder ned til deres private strender. Etterhvert når vi stranden Limni, hvor vi tar vår første pause og den som vil kan bade. Når vi vandrer videre oppover blant oliventrærne blir det tydelig at vi er i en av Korfus største olivenlunder med nærmere 150 000 trær. Vi tar nok en pause for å lære litt mer om oliventrær, hvordan man dyrker og høster oliven. Vi avslutter turen med å beundre solnedgangen fra utkikksplassen som innbyggerne kaller "fugleutsikten".
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.