Strandbuss til Anfi Beach

Bli med strandbussen vår til Anfi Beach og nyt en behagelig strandag med sand mellom tærne og deilige dukkerter i havet. Her finner du et godt utvalg av vannsportaktiviteter, restauranter og bekvemmeligheter som dusj og toaletter. Den hvite sanden som ble fraktet hit fra Karibia er en av hovedgrunnene til at Anfi Beach har blitt så populær – i tillegg til Beach Club-en som ligger her. Utflukten arrangeres i sommersesongen, med start i mai.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag fra 2.5.2023.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.30–16.00 (tid på stranden ca. kl. 10.30–15.00)
 • Pris:
  10 EUR pr. voksen, 5 EUR pr. barn.

  Transport tur og retur til Anfi Beach med skandinavisk guide på bussen er inkludert. Dagen på stranden tilbringer du på egen hånd.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, vannflaske og kontanter.
 • Mer:
  Bussen stopper på hovedveien, noen hundre meter fra stranden. Det siste stykket må man gå ned en ganske bratt bakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Familievennlig

Sol & bad

Utflukten tilbys fra

På sørsiden av Gran Canaria, mellom Puerto Rico og Arguineguín ligger den populære Anfi Beach med kritthvit, karibisk sand og turkisblått vann. På stranden er det mulig å leie solseng og parasoll, og for litt ekstra luksus kan du jo ta en tur på stedets Beach Club. Er du av den litt mer aktive typen finnes det et stort tilbud av fartsfylte vannsportaktiviteter. Og naturligvis litt roligere varianter, som kajakk og pedalbåt.

Skulle du få lyst på noe å spise i løpet av dagen, kan du gå litt bortover stranden, så finner du flere restauranter og barer i tillegg til en stor matbutikk. På Anfi Beach finnes det også toalett- og dusjfasiliteter.

Bli med oss til Anfi Beach og kjenn finkornet sand mellom tærne på en av Gran Canarias best likte og kanskje beste strand!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.