Korakaki og Kaia BBQ
Korakaki og Kaia BBQ
Bli med på en herlig båtutflukt hvor vi nyter solen, havet og de vakre omgivelsene!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og søndag. I august også torsdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 10.30–16.00
 • Pris:
  49 EUR pr. voksen, 27 EUR pr. barn.

  BBQ-lunsj med souvlaki (grillspyd), gresk salat og tzatziki samt vin, brus og vann er inkludert.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske. Snorkleustyr kan lånes om bord, men for den beste opplevelsen anbefales det å ta med eget utstyr.
 • Mer:
  Transport til og fra havnen kommer i tillegg, og er på egen hånd. Båten går fra både Petra og Molivos.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Båtturen fra Petra og Molivos mot den nordlige delen av øya tar oss med på en avslappende dag, hvor vi nyter solen om bord. Vi kjører til Korakaki-bukten og beundrer de fantastiske omgivelsene før vi begir os mot Kaia-stranden hvor vi kaster anker. Her tar vi en etterlengtet dukkert i det klare vannet. For deg som vil snorkle og oppleve livet under overflaten er dette selvsagt mulig.

Vil du ikke være i vannet hele tiden, kan du legge deg på dekk og nyte solen. Husk å drikke mye vann i løpet av dagen.

Kapteinen og hans besetning tilbereder lunsjen som serveres om bord, mens du nyter havet, solen og utsikten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.