Hvar og Bol – to av Kroatias perler

Bli med på en deilig heldagsutflukt til Hvar og Bol og opplev vakker natur, historiske steder og flotte strender!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–19.00
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Oppgitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted, kontakt en Vingvert for mer informasjon. Enkel lunsj og drikke er inkludert i prisen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, vannflaske og kontanter.
 • Mer:
  For at utflukten skal gjennomføres for gjester som bor i Tucepi og Makarska, kreves minimum 6 påmeldte deltakere.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Benytt sjansen til å tilbringe en herlig dag på havet, på en utflukt for alle aldersgrupper. Båten går fra havnen i Brela og henter så gjester i Baska Voda. Deretter går ferden ut på det vakre Adriaterhavet med klippefylte, skogkledde øyer og glitrende vann. Er vi heldige, får vi selskap av delfiner langs veien.

Etter en stund kommer vi fram til øya Hvar og den lille, fredfulle landsbyen Jelsa. Her har du tid til å rusle rundt i havnen eller kanskje utforske de små, trange gatene og ta en forfriskning på en kafé. Når du kommer tilbake til båten, blir du møtt av duften av nygrillet kylling og fisk, og det er tid for lunsj.

Mens vi spiser, tar båten oss til øya Brac og den elegante, lille byen Bol. Her har du tre timer til å gjøre hva du vil: ta en titt på det sofistikerte shoppingtilbudet, besøke Dominikanerklosteret, eller kanskje ta en 20 minutters spasertur til den mest kjente av alle kroatiske strender: Zlatni Rat, kanskje landets mest fotografert postkortmotiv. Dette er en halv kilometer lang, hvit strand, omkranset av havet på tre sider. Stranden endrer form avhengig av vær og tidevann, så neste gang du kommer, ser den kanskje annerledes ut.

Dette blir garantert en minneverdig og koselig dag i ferien, med sol, bading og muligheten til å oppleve to av Kroatias mange øyer. En perfekt dag på havet, rett og slett.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.