Hvar og Bol – to av Kroatias perler

Bli med på en deilig heldagsutflukt til Hvar og Bol og opplev vakker natur, historiske steder og flotte strender!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–19.00 for gjester på Brac. Ca. kl. 07.00–21.00 for gjester som bor i Split og på Markarska-rivieraen. For gjester som bor i Split hentes og settes gjester av langs veien på Markarska-rivieraen.
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 43 EUR pr. barn.

  Oppgitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted, kontakt en Vingvert for mer informasjon. Ingen måltider er inkludert. Det er mange spisesteder i Hvar, og det blir en lunsjpause etter byvandringen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, vannflaske og kontanter.
 • Mer:
  For at utflukten skal gjennomføres for gjester i Split kreves minimum 4 påmeldte deltakere.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Hvar er offisielt kjent som Kroatias mest solrike øy, og i byen med samme navn finner du flere severdigheter som er verdt et besøk. Hvars gamle katedral med røtter fra 1300-tallet er oppkalt etter byens skytshelgen Stephan, som også regnes som kristendommens første martyr. Katedralen er en av regionens eldste, og er bare et av stedene vi besøker i løpet av oppholdet vårt på Hvar.

Når du er på øya kommer du sannsynligvis til å kjenne duften av lavendel som henger i luften – Hvar er nemlig kjent for sin lavendelproduksjon, som er en av øyas største inntektskilder. Etter en guidet tur blir det litt tid på egen hånd, som du kan benytte til å ta en lunsj eller kanskje slappe av på den fine stranden.

I løpet av utflukten besøker vi også naboøya Brac, der vi blant annet ser den sjarmerende, gamle landsbyen Bol. Vi får selvfølgelig også med oss den berømte Zlatni Rat-stranden i nærheten.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.