Alanya båttur – egen transport

En herlig heldagsutflukt til sjøs langs Alanyas fine kyst. Perfekt for deg som liker å nyte sol, bading og havet. Lunsj og lokale drikkevarer er inkludert. Transport til og fra båten ordner du selv.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag, lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.00–15.30. Båten går fra havnen i Alanya kl. 10.00 og returnerer ca. kl. 15.30
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Lunsj og lokale drikkevarer er inkludert. Vær oppmerksom på at transport til og fra havnen ikke er inkludert. Barnepris 3–12 år.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem samt vannflaske.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
En båtutflukt langs Alanyas kyst er en uforglemmelig opplevelse som kombinerer Tyrkias imponerende vakre kystlinje med spennende eventyr til sjøs. Så la oss gå om bord og utforske det fortryllende Middelhavet!

Vi glir ut fra havnen og møtes av den spektakulære utsikten over Alanyas dramatiske klippeformasjoner og azurblå vann. Kapteinen styrer båten langs kysten, og vi nyter den forfriskende havsbrisen mens vi holder utkikk etter ville skilpadder, delfiner og fisk.

Siden passerer vi den berømte Kleopatrastranden, hvis myke sand og krystallklare vann lokker badeglade reisende fra nær og fjern. Snart når vi også Pirates Cave. Grottens dramatiske klippeformasjoner og skiftende skyggespill er som hentet ut fra en eventyrfortelling.

Vi gjør et stopp for en velfortjent lunsj om bord, mens vi ser utover det uendelige havet.

I løpet av dagenblir det også noen badestopp langs den fantastiske kysten, og etter en hel dag til sjøs vender vi sakte snuten tilbake til Alanyas havn.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.