Laleli Gonen Hotel

Istanbul, Istanbul
Dette komfortable hotellet ligger i Old City. Med sin beliggenhet innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne
destinasjonen har å tilby. Hotellet består av totalt 65 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2011. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele
stedet. Laleli Gonen Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Byggeår: 1987
År for siste renovering: 2011
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 65
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Mot betaling
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.