Grand Hilarium Hotel

Istanbul, Istanbul
Dette sjarmerende hotellet ligger i Old City. Beliggende innen 6. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen
har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 5 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 74 soverom. Dette hotellet ble oppusset 2007. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert
gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Grand Hilarium Hotel tilbyr ikke babysenger. Dette handicapvennlige overnattingsstedet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette hotellet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Byggeår: 2003
År for siste renovering: 2007
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Totalt antall rom: 74
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
3,5
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.