Eksotisk yogareise til Kapp Verde

Når: 28.februar–8.mars 2025
Hvor: Oasis Salinas Sea, Sal, Kapp Verde
Pris: fra 17 930,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 28.november 2024

Velkommen til en uforglemmelig yoga reise til eksotiske Kapp Verde. Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer i soloppgangen ved stranden med havet som utsikt. Vi møtes hver ettermiddag når solen går ned for en hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative, pust, avspenning og dyp hvile. Vi kommer under uka utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra meditasjon.

Bytt ut vintermørket med yoga, pust og meditasjon, sol, bad, strand, utflukter, besøke fargerike byen Sal, eller se fiskene på pirene når de kommer inn med fangsten.

Velkommen til et magisk retreat til varme breddegrader. Dette er 3.e gangen Johanne reiser tilbake til denne fargerike øy og gleder seg til å dele denne fantastiske opplevelser med nye og tidligere deltakere.
Det blir dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære, sol, bad og hvile. Dette er nøkkelord for denne uka, velkommen på tur, det blir magisk og du vil vende tilbake til Norge og hverdagen med mer vitalitet, energi og overskudd!

Vi bor på Oasis Salinas Sea i flotte lyse rom eller suiter som har en av de aller beste beliggenhetene på øya Sal. – rett ved den flotte Santa Maria-stranden.
Du velger selv om du vil tilbringe dagen i solen ved bassenget, havet eller benytte deg av hotellets egne solsenger og parasoller som er inkludert i oppholdet. Mellom yoga øktene, kan du slappe av og nyte hotellets fasiliteter, koble av på stranden eller gå strandpromenaden inn til sentrum av fargerike Santa Maria. Med Kapp Verdes motto: «No Stress», er det lett å senke skuldrene både på og utenfor yogamatta.

 • Hotell belliggende rett på den fantastiske Santa Maria-stranden
 • erfaren og populær yogainstruktør
 • Frokost inkludert
 • 3 timer yoga hver dag

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Yogaprogram: 5 morgentimer og 5 ettermiddagstimer, pust, avspenning og veiledning

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 3800,- til 4400,-
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 499,-
 • Reiseforsikring 867,-
 • All Inklusive 2920,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 140,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 340,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Hotellets strand

Rommene på hotellet

Hotellets uteområde

Foreløpig program:

INSTRUKTØREN

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetrening konseptene og har lang erfaring med utdannelse av nye instruktører og lærere. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga, bevegelse, trening og stillhet kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning. Yoga, pust og meditasjon har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen.

Johanna har fordypet seg innenfor ,Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, Reiki, YogaNidra Meditasjon, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coach. Johanna har de siste 10 årene holdt i flere yoga reiser & retreats rundt om i Norge, Sverige og i verden hvert år.

Facebook: @Johanna Fredriksson
Instagram: @Lifeby_Johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Reisen passer både for deg som betrakter deg som nybegynner på yogamatta og for deg som allerede praktiserer yoga. Den erfarne instruktøren Johanna vil legge til rette for ulike nivå. Her får du muligheten til å bli kjent med flere ulike yogaformer i inspirerende og trygge rammer, og du som er erfaren får fordypning i egen praksis. Du vil få med deg praktisk og teoretisk kunnskap som du kan fortsette å bruke også etter reisen. Med vakre og eksotiske omgivelser, felleskap og daglig yoga, er dette en ordentlig overskuddsreise!

Turistskatt på Kapp Verde

På Kapp Verde har man innført en turistskatt, som betales på stedet. Beløpet er ca. 2,50 euro pr. person pr. natt. Skatten gjelder alle som har fylt 16 år, og betales for maksimum ti netter. Den betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i reisens pris. Skatten betales på hotellet ved ankomst på noen hotell og ved avreise på andre hotell. En del hotell tar kort, men da blir du belastet med en kortavgift på ca. 3,5 %. Andre hotell tar kun kontanter, og vi anbefaler deg derfor å ta med det.

Valuta og betaling

Euro (EUR) og kappverdisk escudos (CVE). Du kan ikke veksle til escudos i Norge, og valutaen fungerer kun på Kapp Verde. Det kan være lurt å veksle til euro før du reiser. Det finnes flere banker og minibanker i sentrum av Santa Maria, og der kan du ta ut lokal valuta. Hvis du vil ta ut euro kan du gjøre det i banken mot en ekstra avgift. Visa og Mastercard aksepteres, men øvrige kort aksepteres ikke.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Kapp Verde. Det kreves ikke visum for nordiske statsborgere, men for å slippe å betale «Airport Security Tax» må du fylle ut passopplysninger på "Min side" – under tilvalg – senest 10 dager før avreise. "Airport Security Tax" er dag inkludert i charterreisens pris. Du må oppgi de nødvendige passopplysninger på Min side på ving.no senest 10 dager før avreise. Hvis du ikke registrerer opplysningene i tide, eller ikke fyller ut skjemaet korrekt, må du ordne visum på flyplassen på Kapp Verde og betale en ekstra visumavgift på ca. 31 euro. Ingen erstatning gis fra flyselskapet eller reisearrangøren i slike tilfeller.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn fredag 28.februar kl. 08.55, ankomst Kapp Verde kl. 14.25
Hjemreise fra Kapp Verde fredag 7.mars kl. 16.05, ankomst Gøteborg kl. 00.45 (8.mars) Avreise fra Gøteborg kl. 01.45, ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 02.40 (8.mars).

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotel Oasis Salinas Sea

OM HOTELLET

Om hotellet

Oasis Salinas Sea har en beliggenhet blant de aller beste på øya Sal – rett ved den flotte Santa Maria-stranden. På hotellet bor du i lyse rom eller suiter og kan tilbringe dagen i solen ved bassenget eller havet. På stranden nedenfor hotellet er solsenger og parasoller inkludert og her finner du også hotellets kombinerte strandbar og restaurant.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt Johanna Fredriksson

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no