Yogareise til nydelige Lefkas

Når: 9.-16.september 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 17 740,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 1.juli 2024

Høsten 2024 kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis F. Hansvik til Nidri i Hellas for femte året på rad, men en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

 • Hotell med fantastiske yogafasiliteter
 • To erfarne og populære yogainstruktører
 • Frokost inkludert

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 7000,- NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • Halvpensjon 1960,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 130,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 310,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

PROGRAM FOR TUREN:

Fantastiske yogafasiliteter!

INSTRUKTØREN

Eva Katrine Thomsen, Inspartum

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH og yogainstruktør gjennom Global Yoga (250H) innen både vinyasa, yin og nidra. Hun er eier og grunnlegger av inspartum akademi som utdanner gruppeinstruktører, og har jobbet med treningsreiser i Ving helt siden 2015. Sammen med Frøydis har hun arrangert yogareiser i over fem år. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og klassene hennes kjennetegnes av tilstedeværelse, kreativitet og flyt.
Instagram: @evakatrineth og @inspartum.no

Instruktør Frøydis

Frøydis F. Hansvik

Frøydis er utdannet fysioterapeut, gruppetreningsinstruktør, yogalærer og sertifisert breath coach. Innen yoga har hun en lang og variert utdanning og erfaring innen både aktive og hvilende yogaformer, samt yogaterapi. Frøydis har arrangert yogareiser med Eva Katrine gjennom Ving i over fem år. Med et bredt kunnskapsnivå formidler Frøydis et helhetlig syn på helse og skaper utvikling og mestring både på og av yogamatta.

Instragram: @froydisfh

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Alle yogaklassene har åpent nivå og du får full frihet til å skape din egen yoga på matta. I tillegg lærer du hva mindfulness er og hvordan du kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 9.september kl. 16.55, ankomst Preveza kl. 21.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 16.september kl. 12.15, avreise Preveza kl. 14.50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt evakatrine.th@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no