Yogareise til nydelige Lefkas

Når: 9.-16.september 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 17 740,-
Avreise fra: Oslo

Høsten 2023 kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis F. Hansvik til Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

 • Hotell med fantastiske yogafasiliteter
 • To erfarne og populære yogainstruktører
 • Frokost inkludert

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 7000,- NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • Halvpensjon 1960,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 130,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 310,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Fantastiske yogafasiliteter!

Program for uken:

I løpet av uken får du utforske kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og å gi og å ta imot. Den daglige yogapraksisen kombineres med spennende og lærerike workshops. Dette er en uke med mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter i herlige omgivelser. Du vil lære ulike teknikker for hvordan du kan oppnå mental balanse, styre fokus og løse opp spenninger i kroppen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!
I løpet av uken vil du kunne delta på daglige morgen- og ettermiddagsklasser, i tillegg til workshop om grunnleggende teknikker i yoga, pust og yoga nidra. Én dag er aktivitetsfri. Fullt program for uken sees under (med forbehold om endringer).

Mandag 9.sept
Sen ankomst.

Tirsdag 10.sept
08:30-09:30 Velkomstmøte
09:30-10:15 Soft Flow
10:15 Frokost
Egentid
16.00-18.00 Workshop: Grunnleggende teknikker i yoga
19:00 Velkomstmiddag

Onsdag 11.sept
07:30-09:00 Root to Rise
09:00 Frokost
Egentid
16:30-18:00 Workshop: Breathwork
19:00 Middag

Torsdag 12.sept
06:30-08:00 Sunrise Flow
08:00 Frokost
Egentid
16:30-18:00 Yinyoga + Nidra
19:00 Middag

Fredag 13.sept
Aktivitetsfri.

Lørdag 14.sept
07:30-09:00 Flow like Water
09:00 Frokost
Egentid
16:45-18:00 Power & Play Vinyasa
19:00 Middag

Søndag 15.sept
07:30-09:00 Spine Candy
09:00 Frokost
Egentid
16:00-18:00 Play & Relax
19:00 Avslutningsmiddag

Mandag 16.sept
Avreise.

INSTRUKTØREN

Eva Katrine Thomsen, Inspartum

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H).Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører.

Instagram: @evakatrineth og @inspartum.no

Instruktør Frøydis

Frøydis F. Hansvik

Frøydis F. Hansvik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo, gruppetreningsinstruktør ved NIH og har en 500 timers yogalærerutdanning fra Global Yoga der hun i dag inngår i utdanningsteamet. Mestring og utvikling tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner yogaklassene hennes.

Instragram: @froydisfh

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Alle yogaklassene har åpent nivå og du får full frihet til å skape din egen yoga på matta. I tillegg lærer du hva mindfulness er og hvordan du kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 9.september kl. 16.55, ankomst Preveza kl. 21.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 16.september kl. 12.15, avreise Preveza kl. 14.50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt evakatrine.th@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.