Bli med på årets store yogaeventyr - velkommen til yogafestival i vakre Nidri i Hellas!

Når: 27.mai-3.juni 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 16 680,-
Avreise fra: Oslo

En av våre store reisenyheter i år går til et av våre yoga-favorittreisemål i Nidri i Hellas.
Johanna og Kjersti inviterer til Rise & Shine Yogafestival, og har invitert anerkjente Kunal med seg på tur for å gi deg en yogaopplevelse utenom det vanlige.

Du kan velge mellom 6-10 ulike klasser daglig. Hver dag vil Kunal ha yogafilosofi, meditasjon og Ashtanga. I tillegg kan du velge mellom lekne klasser og work shops i tillegg til Yin, Restorative, Yoga Nidra, ulike meditasjoner og pranayma prakiser, Slow Flow, Vinyasa, Breathwork, TRE og mye mye mer.

Vi har to nydelige Yoga Shaler og en magisk Brygge i vannkanten tilgjengelig kun for oss hele uka. Vi håper du blir med på denne unike Rise & Shine yogafestivalen. En hel uke med sol, varme og yoga i nydelige omgivelser og godt selskap.

Velkommen!

• 6-10 klasser hver dag
• Anerkjente, rutinerte og ettertraktede lærere
• Et av Hellas´ vakreste yoga hotell
• 5 stjerners Spa og velvære hotell

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Stort og fyldig program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 4400,- NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • Halvpensjon 1960,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 130,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 310,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Fantastiske yogafasiliteter!
Gresk atmosfære på hotellet

Program

Fullstendig program vil bli sendt til alle påmeldte ca. 14 dager før avreise men du kan allerede nå glede dere til noen av disse høydepunktene:

Ashtanga yoga (hver morgen)
Vinyasa flow / Morning Flow / Expanding perspectives / Twist and flow
Soft flow
Slow Flow
Yoga filosofi
Mindfulness
Yin yoga
Mindful Restorative yoga
Tension releasing exercises (TRE)
Meditasjon/heart beat meditation/walking meditation/shaking meditation, LKM…
Pranayama
Breathwork
Workshops i teknikk og “party tricks” , Solhilsen A-Å teknikk lab
Yoga nidra
Stress less sessions
Kveldsseremoni

Nydelig utsikt fra hotellets yoga shala

Hotellets badebrygge

Hotellets strand

INSTRUKTØREN

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

Facebook: @yojolife
Instagram: @life_johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Kunal Sharda

Kunal er så og si født med beina på yogamatta. Han vokste opp i Malaysia hvor han først studerte yoga med sin bestefar. Kunal og søsknene ble opplært i Bhakti og Jnana Yoga praksis fra de var små. Han er utdannet fra Bihar School of Yoga i India og har praktisert yoga daglig i hele sitt voksne liv. Kunal har undervist i yoga på fulltid siden 2002 i India, Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand og i Oslo. Kunal er ansvarlig for Yoga sertifiseringer og yoga-workshops, og studerer nå ayurveda, akupunktur og kinesisk medisin.
Kunal er en grundig og erfaren lærer, med en leken og personlig stil. Han tilpasser alltid nivået etter hver enkelts behov og viser deg verdien i fordypning og tålmodighet og ro.

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Yogabakgrunnen hennes er fra vinyasa flow, yin yoga, gravideyoga og yoga swing. Kjersti har lang fartstid som journalist og programleder i radio og tv. Hun og også er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør (TRE). De siste årene har hun laget den populære podcasten «Relasjonspodden» sammen med makker Dora Thorhallsdottir. For tiden arrangerer hun kurs og retreats med fokus på yoga, terapi og TRE.
Nettside: kjerstiidem.no
E-post: kjersti@idem.no

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 27. mai kl. 06.55, ankomst Preveza kl. 11.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 3.juni kl. 15.20, avreise Preveza kl. 12.45

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt johanna.fredriksson@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no