Bli med på årets store yogaeventyr - velkommen til Yoga Festival i vakre Nidri i Hellas!

Når: 27.mai-3.juni 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 16 680,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 27.februar 2024

Velkommen til VING sin aller første Yoga Festival! Dette blir en uforglemmelig uke med alt du kan tenke deg innenfor yoga, meditasjon, pranayama, breathwork & TRE.
Festivalen er for deg som elsker yoga, som er nysgjerrig på ulike yoga-, meditasjons- og avspenningsformer, vil utforske fordelene med yoga, eller fordype deg. Enten du er gammel eller ung, stiv eller myk, praktiserer mye eller lite. Alle nivåer er selvfølgelig velkomne, men vi synes det er fint om du har litt erfaring med yoga.

La deg inspirere av tre kunnskapsrike, motiverende og ettertraktede lærere, som har bred og lang erfaring med undervisning, rehabilitering, yoga, retreats, trening, events, coaching og terapi.

Husk dette er din ferie, og du tar selv ansvar for hvor mye eller lite du vil delta, hva kroppen din trenger og du har lyst til. Du kan delta på så mye eller lite som du vil fra det store og varierte programmet. Du kan følge en lærer hele uka, eller en konkret yogastil / retning både morgen og kveld eller varier etter dagsform. Du vil virkelig kunne få muligheten til å utvide horisonten!
Det deilige spa-hotellet har to flotte yoga shalaer utendørs, og en egen brygge helt nede ved vannkanten der vi praktiserer yoga hver morgen.

Velkommen til en hel uke med yoga, pust, meditasjon, bad, sol og spennende bekjentskaper & vend hjem med ny kraft, energi og glød. Kickstarte sommaren sammen med oss, vi garanterer en magisk uke hvor vi skal legge alt til rette for at du skal få en minnerik uke.

• 6-10 klasser hver dag
• Anerkjente, rutinerte og ettertraktede lærere
• Et av Hellas´ vakreste yoga hotell
• 5 stjerners Spa og velvære hotell

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Stort og fyldig program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 4400,- NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • Halvpensjon 1960,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 130,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 310,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Fantastiske yogafasiliteter!
Gresk atmosfære på hotellet

Program

Fullstendig program vil bli sendt til alle påmeldte ca. 14 dager før avreise men du kan allerede nå glede dere til noen av disse høydepunktene:

Ashtanga yoga (hver morgen)
Vinyasa flow / Morning Flow / Expanding perspectives / Twist and flow
Soft flow
Slow Flow
Yoga filosofi
Mindfulness
Yin yoga
Mindful Restorative yoga
Tension releasing exercises (TRE)
Meditasjon/heart beat meditation/walking meditation/shaking meditation, LKM…
Pranayama
Breathwork
Workshops i teknikk og “party tricks” , Solhilsen A-Å teknikk lab
Yoga nidra
Stress less sessions
Kveldsseremoni

Nydelig utsikt fra hotellets yoga shala

Hotellets badebrygge

Hotellets strand

INSTRUKTØREN

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

Facebook: @yojolife
Instagram: @life_johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Facebook: @yojolife
Instagram: @life_johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Kunal Sharda

Kunal er så og si født med beina på yogamatta. Han vokste opp i Malaysia hvor han først studerte yoga med sin bestefar. Kunal og søsknene ble opplært i Bhakti og Jnana Yoga praksis fra de var små. Han er utdannet fra Bihar School of Yoga i India og har praktisert yoga daglig i hele sitt voksne liv. Kunal har undervist i yoga på fulltid siden 2002 i India, Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand og i Oslo. Kunal er ansvarlig for Yoga sertifiseringer og yoga-workshops, og studerer nå ayurveda, akupunktur og kinesisk medisin.
Kunal er en grundig og erfaren lærer, med en leken og personlig stil. Han tilpasser alltid nivået etter hver enkelts behov og viser deg verdien i fordypning og tålmodighet og ro.

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Yogabakgrunnen hennes er fra vinyasa flow, yin yoga, gravideyoga og yoga swing. Kjersti har lang fartstid som journalist og programleder i radio og tv. Hun og også er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør (TRE). De siste årene har hun laget den populære podcasten «Relasjonspodden» sammen med makker Dora Thorhallsdottir. For tiden arrangerer hun kurs og retreats med fokus på yoga, terapi og TRE.
Nettside: kjerstiidem.no
E-post: kjersti@idem.no

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 27. mai kl. 06.55, ankomst Preveza kl. 11.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 3.juni kl. 15.20, avreise Preveza kl. 12.45

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt johanna.fredriksson@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.