Magisk yogareise til vakre Nidri med Silje Thorstensen

Når: 2.-9.september 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 15 995,– pr. person
Avreise fra: Oslo
Fullbooket

Velkommen til en uforglemmelig yogareise i Lefkada!

Silje inviterer til en uke med dynamisk yoga hver morgen, samt yin og hvilende yogaformer på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama (pusteteknikker) og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra. Det blir også mulighet for å delta på workshops der vi går i dybden på ulike temaer innenfor yogatradisjonen.

Vi bor på 5 stjerners hotellet Porto-Galini Hotel Seaside Resort & Spa og du kan glede deg til variert og fresh mat hver eneste dag, og ikke minst god tid til å innta solstolene på hotellets private strand. Her kan du svømme i det krystallklare havet, utforske balansen på sup brett eller snorkle. Det vil også være mulig å besøke hotellets SPA-avdeling, eller treningssenter mellom yogatimene.

Forleng sommeren på dette vakre stedet i det Joniske hav på vestkysten av Hellas. Soloppgangen fra yogashalaen er blant de helt sjeldne, og bidrar til unike opplevelser som helt enkelt må erfares. Gled deg til sol, felleskap, påfyll og ikke minst masse deilig yoga hver eneste dag!

• Hotell med fantastiske fasiliteter for yoga
• Yogalæreren Silje Thorstensen
• Fresh frokost inkludert

Dette er inkludert i reisens pris:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 7000,–NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,–
 • Halvpensjon 1960,–
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje 140,–
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje 315,–

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

Nydelig utsikt fra hotellets yogashala

Velkommen!

Silje Thorstensen

Program

Du kan forvente deg en uke med en dynamisk yoga, pust og meditasjon hver morgen. På ettermiddagen møtes vi til mer rolig type yoga, der hvilende avspenning & yin yoga er hovedfokus. Timene og samlingene vil ha stor variasjon, men med en tydelig rød tråd med fysisk yoga på morgenen, og yin yoga på ettermiddagen. All praksis blir helt og holdent fra ditt utgangspunkt.
Mer detaljert program for uken med endelige tider blir publisert når det nærmer seg. Du er velkommen uansett utgangspunkt, men anbefaler du er noe kjent med yoga for å få mest mulig ut av uken. Vend hjem fra yogareise med mer vitalitet, energi og overskudd

Eksempel på dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

INSTRUKTØREN:

Silje Thorstensen

Silje har en allsidig bakgrunn og har vært i treningsbransjen siden 2004. Silje underviser i Vinyasa, Yin og Yoga Nidra og studerer for tiden anvendt psykologi som kommer godt med i arbeidet med mennesker, helse og yoga. Silje er medeier på Myrens Treningssenter i Oslo, der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis i tillegg til å holde en rekke eventer og workshops i hele Norge. Du møter henne også på den digitale plattformen Naardic og gjennom podcasten Treningspodden. På Silje sine timer blir du tatt varmt imot og hun brenner for å skape gode opplevelser som påvirker hele deg som menneske.
Du kan bli nærmere kjent med Silje her
Instagram: @siljethorstensen

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en uke som garantert rgir deg masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 2.september kl. 16.20, ankomst Preveza kl. 20.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 9.september kl. 14.50, avreise Preveza kl. 12.15

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt silje@myrens.no

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no