Sport Padel

Bli med til Gran Canaria på Padel Camp!

Når: 22.-29.mai 2024
Hvor: GloriaPalaceSanAgustinThalosso , Gran Canaria
Pris: fra 15 575,-
Avreise fra: Oslo

Turen passer for alle som er nysgjerrig på, og liker å spille padel, samt for deg som ønsker å utvikle spillet ditt og få en sosial og aktiv uke i Gran Canaria sammen med padeltrenerne våre Camila de Santana og Henrik Jarl.

Padel er i ferd med å bli en av de mest populære nye idrettene i Norge, hvor man har rask progresjon samtidig som man får seg en solid treningsøkt. Nå arrangerer ProPud vårens høydepunkt med Padel Camp på Gran Canaria hvor du kan utvikle spillet ditt i varme omgivelser sammen med andre padelspillere, godt coachet av våre dyktige trenere.
Vi bor på det nydelige SPA hotellet Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel. Rett bak hotellet ligger Club Padel y Tennis, som er er stort og proffesjonelt anlegg hvor vi har leid flere baner denne uken.
Du kan lese mer om hva hotellet har å tilby HER

ProPud, som er kjent for proteinrike puddinger, barer og shaker, arrangerer turen i samarbeid med dyktige trenere. I tillegg til daglige treninger med coachene, har du mulighet for å slappe av ved et av hotellets mange bassenger, dra på spaet (betales av deltageren direkte), besøke Maspalomas for shopping, utforske strendene i nærområdet, eller for eksempel gå på fjelltur. ProPud legger opp til noen ulike aktiviteter utenom padel-spillingen for de som ønsker å delta på dette, ellers er man fri til å nyte sol og varme på egenhånd eller sammen med de andre i gruppen.
I tillegg til de to trenerne er Christoffer Gunnestad fra ProPud med på turen som reiseleder for å sørge for at du får et best mulig opphold og opplevelse.

Dette er inkludert i prisen:

  • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
  • Innsjekket bagasje 15 kg+5 kg
  • Transport mellom flyplass og hotell t/r
  • Overnatting 7 netter i delt rom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Mulighet til å delta på flere padeløkter hver dag

Valgfrie tilegg pr.person:

  • Tillegg for å bo alene 2300,- (meget begrenset antall)
  • Endrings-og avbestillingsbeskyttelse 449,-
  • Reiseforsikring 464,-
  • All Inclusive 2500,-

Padelbaner direkte ved hotellet

Utsikten fra takterrassen på hotellet

Camila, Henrik og Christoffer

Få masse spilletid og veiledning av dyktige instruktører

Foreløpig program

Her kan du se et tentativt program:

ONSDAG:
Ankomst midt på dagen
Velkomstmøte med introduksjon av teamet, opplegget og området
Felles middag på hotellet

TORSDAG:
INNFØRING + TRENING:
Basis-innføring: 09.00-11.30
Trening:
Gruppe 1: 12-14
Gruppe 2: 14-16
Gruppe 3: 16-18

FREDAG:
Morgentrening:
Gruppe 2: 08.00-10.0
Gruppe 3: 10.00-12.00
Gruppe 1: 12.00-14.00
Americanoturnering for de som ønsker: Kl 16-18

LØRDAG:
Morgentrening:
Gruppe 3: 08.00-10.00
Gruppe 1: 10.00-12.00
Gruppe 2: 12.00-14.00
Americanoturnering for de som ønsker: Kl 16-18

SØNDAG:
FRI / EGENTID
Men vi har to baner fra 10-12 og 16-18 med muligheter for spill for de som ønsker.

MANDAG:
Morgentrening:
Gruppe 1: 08.00-10.00
Gruppe 2: 10.00-12.00
Gruppe 3: 12.00-14.00
Americanoturnering for de som ønsker: Kl 16-18

TIRSDAG:
Avslutningsturnering kl 09-15
Felles middag kl 19

ONSDAG
Hjemreise
I tillegg til oppsatt program vil vi tilby andre sosiale aktiviteter og samlinger for de som ønsker.

INSTRUKTØRENE

Camila De Santana

Camila De Santana er 39 år gammel, har spilt padel siden 2020, og er utdannet padel coach. Hun har også allerede lang fartstid bak seg som idrettsutøver etter 13 år som elitespiller i innebandy. Camila elsker alt som har med padel å gjøre, og målet hennes er å spre padelglede til alle, og hjelpe sporten vokse i Norge. Hun har NM bronse fra 2022, og NM gull i lag fra 2021 og 2022, og var på det norske landslaget i 2022. For øyeblikket er hun ranket som nr 6 i landet.

Henrik Jarl

Henrik Jarl er 35 år gammel, og har spilt padel siden 2017. I tillegg har han jobbet som daglig leder for et padelsenter i tre år, og har opparbeidet seg mye erfaring fra padelmiljøet. Som spiller har han representert Norge tre ganger, og har to bronse og ett sølv (mix) fra NM, og er for øyeblikket ranket som nr 8. i landet. Via jobben sin som daglig leder for PP+ (Moss Padel) har han også figurert en del som padeltrener, og er ellers utdanning kroppsøvningslærer.

Christoffer Gunnestad

Christoffer Gunnestad jobber blant annet med ProPud og kommer til å være med på turen som reiseleder, og er også den som er ansvarlig for selve gjennomføringen av camp'en. Han har lang erfaring med å ha med grupper på tur tidligere, er glad i mennesker, og gleder seg til å sørge for en fin og lærrerik uke i Gran Canaria. Han er også en ivrig padelspiller selv, og spiller gjerne en match eller to utenom oppsatte treningstider dersom noen ønsker å spille ekstra mye uken man er på tur.

Mer om turen

Hvem passer turen for?

Padel Camp’en passer for deg som er nysgjerrig på padel og kanskje har testet det før, eller for deg som har spilt alt fra litt til mye. Vi deler inn treningene og spillet basert på deltagernes nivå, slik at du skal få matchet deg mot andre på ditt eget nivå. Du trenger ikke å ha spilt mye padel i forkant, men det er tatt høyde for at du kan reglene og skjønner spillets gang. Vi har også en basisinnføring første dag dersom du skulle være usikker på noen elementer. Har du ikke egen padelracket får du låne av oss, men vi anbefaler at du har gode tennis/padel-sko for å unngå skader. På morgenen/formiddag er det treninger og spill med coachene, mens på ettermiddagen er det åpent for uhøytidelig turneringsspill for de som ønsker mer spill enn treningstimene som er lagt inn. Utenom selve padel-treningen er det lagt opp til en sosial tur for de som ønsker å ta del i dette. Ønsker du å spiller mer padel enn det som er inkludert i turen er det muligheter for å booke egentid. Hotellet vi bor på byr på flere bassenger og restauranter, og et stort spa, samt at det finnes shopping- og turmuligheter i kort avstand fra hotellet.

Flytider

Oslo Gardermoen / Sunclass Airlines
Utreisen onsdag 22.mai kl. 09.00, ankomst Gran Canaria kl. 13.40
Hjemreise fra Gran Canaria onsdag 29.mai kl. 15.10, ankomst Oslo kl. 21.35

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om trening og program på turen kontakt Christoffer

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no