Sandstrand på Maldivene

Maldivene

Helseskjema for Maldivene

Alle reisende til Maldivene skal fylle ut et helseskjema (Traveller Health Declaration) tidligst 96 timer før innsjekk på flyplassen.

Før hjemreisen din fra Maldivene skal du fylle ut samme skjema.

Når du skal fylle ut skjemaet, velger du nederst på skjemasiden, hvis du fyller ut skjemaet i forbindelse med ankomst (arrival) til Maldivene eller avreise fra Maldivene.

Spørsmål og svar

Når kan jeg fylle ut skjemaet?
Skjemaet kan tidligst fylles ut 96 timer før avreisen til Maldivene.

Kan jeg fylle ut opplysninger for barna mine på det samme helseskjemaet som mitt eget?
Nei, alle skal fylle ut sitt eget skjema.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.