Sandstrand på Maldivene

Maldivene

Helseskjema for Maldivene

Alle reisende til Maldivene skal fylle ut et helseskjema (Traveller Health Declaration) tidligst 96 timer før innsjekk på flyplassen.

Før hjemreisen din fra Maldivene skal du fylle ut samme skjema.

Når du skal fylle ut skjemaet, velger du nederst på skjemasiden, hvis du fyller ut skjemaet i forbindelse med ankomst (arrival) til Maldivene eller avreise fra Maldivene.

Spørsmål og svar

Når kan jeg fylle ut skjemaet?
Skjemaet kan tidligst fylles ut 96 timer før avreisen til Maldivene.

Kan jeg fylle ut opplysninger for barna mine på det samme helseskjemaet som mitt eget?
Nei, alle skal fylle ut sitt eget skjema.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.