Vings Reiseleder Junior 2017

Vi gratulerer Simon Sæle Kjenes, 13 år!

I sommer skal Simon være Reiseleder Junior på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos!

Simon Sæle Kjenes, 13 år!

Reiseleder Junior 2017

Vi har arrangert Reiseleder Junior 3 ganger. Neste gang kan det bli din tur. Følg med her.

Er du mellom 10 og 13 år? Drømmer du om å jobbe som reiseleder i et varmt og solrikt land? Nå kan drømmen bli sann! Søk på Reiseleder Junior, så kan du være den heldige som får prøve drømmejobben på Sunwing denne sommeren. Reiseleder Junior i 2015 var Vilde på 13 år. I sommer kan det være deg!

Hva ville du gjort dersom du fikk være reiseleder i en uke? Lage skattejakt for barna i MiniLand? Sette i gang en strandvolleyturnering på stranden eller kanskje lede Water Aerobic i bassenget? Send inn en film der du forteller hvordan du vil arrangere den perfekte ferieuken, og du har sjansen til å ta med deg mamma eller pappa til Sunwing Kallithea Beach på Rhodos i sommer – og virkeliggjøre planene dine!

Konkurranseregler

Vinneren kåres av en jury som består av ansatte hos Ving. Ansatte hos Ving og deres familier kan ikke delta i konkurransen. Konkurransen foregår t.o.m. 14. mai 2017 og vinneren publiseres på Ving.no/reiseleder-junior 19. mai. Ving forbeholder seg retten til å publisere innsendte bidrag. Siden deltagerne i konkurransen er mindreårige må man ha sine foresattes samtykke for å delta i konkurransen. Vinnerne sendes til et av våre Sunwing Family Resorts i Europa i løpet av skoleferien sommeren 2017.