Hvem vant?

Vinnere av våre konkurranser

Siden blir løpende oppdatert.

Februar 2023

11.4.2023
Anne-Lise Årdal svarte på vårt spørreskjema om reisen sin. Hun har fått et gavekort pålydende 5 000,-

Januar 2023:

Vi gratulerer Lisbeth, Charlotte og Annelinn som deltok i Instagramkonkurransen vår som gikk ut på å kommentere når de sist opplevde ”ferieeffekten”. Vinnerne ga følgende svar:

Lisbeth - ”Nå 🤩😂🤗🥰😻✨🌟🥳🎉”
Charlotte - ”Desember 2022 på Gran Canaria 🌺»
Annelinn - ”Tyrkia sommer 22 😍☀️”

10.1.2023
Thomas Karlsen svarte på vårt spørreskjema om reisen sin til Rhodos. Han har fått et gavekort pålydende 5 000,-

Desember 2022

Lollo & Bernie Adventskonkurransen 2022:
1.12.2022
Charlotte S

8.12.2022
Myra L

15.12.2022
Emelie W

22.12.2022
Louise J

Oktober 2022:

18.10.2022
Geir Leknes svarte på vårt spørreskjema om reisen sin til Mallorca. Han har fått et gavekort pålydende 5 000,-

Hunden Ragna

De heldige vinnerne er Christell og hunden hennes Ragna

Dogcation 2022:

08.07.2022

De heldige vinnerne er Christell og hunden hennes Ragna, som er en blanding av yorkshire terrier og chihuahua. Det er lenge siden Christell har vært på reise, så hun gleder seg til å kunne ta en velfortjent ferie til en av favorittene hennes, Hellas eller Kroatia. I tillegg til Ragna har hun to katter og en hund til, og da er det ikke like enkelt å få reist utenlands. Ragna, som har blitt 11 år, har sine sære vaner og matmor vil derfor at hun skal bli passet av noen som kjenner henne. Vi gratulerer og ønsker henne en fin ferie!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.