Hvem vant?

Vinnere av våre konkurranser

Siden blir løpende oppdatert:

Hunden Ragna

De heldige vinnerne er Christell og hunden hennes Ragna

Dogcation 2022:

08.07.2022

De heldige vinnerne er Christell og hunden hennes Ragna, som er en blanding av yorkshire terrier og chihuahua. Det er lenge siden Christell har vært på reise, så hun gleder seg til å kunne ta en velfortjent ferie til en av favorittene hennes, Hellas eller Kroatia. I tillegg til Ragna har hun to katter og en hund til, og da er det ikke like enkelt å få reist utenlands. Ragna, som har blitt 11 år, har sine sære vaner og matmor vil derfor at hun skal bli passet av noen som kjenner henne. Vi gratulerer og ønsker henne en fin ferie!

Adventskonkurransen 2020:

29.11.2020

Vibeke Siren Kvendbø Johansen
Hege Bjørk

06.12.2020

Grethe Elin Evertsen Joa
June Johannesen

13.12.2020

Thea Kaupang Aspaas
Christine Jakobsen

20.12.2020

Sille Tars
Kelly Aakre

Januar 2020

Vinner av Velkommen hjem i perioden september-desember var:
Hilde Våbenø Markussen som har fått et gavekort pålydende kr. 10 000,-


Januar 2020

Sissel Kristin Skevik som har svart på spørreskjema om vårt flyselskap Sunclass Airlines. Hun har fått et gavekort pålydende kr. 10 000,-

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.