Reiser fra Tromsø, Langnes

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Tromsø til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Tromsø innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Tromsø. God tur!

Tilbud på reiser fra Tromsø

Tyrkia sommeren 2020

Reiser fra Tromsø til Tyrkia

Tyrkia

Tyrkia har noe for alle! Uavhengig om du reiser på egen hånd, med venner eller med familien finnes det aktiviteter og hotell som passer for deg. Fra det enkle til hotell med høy standard. Og du bør absolutt prøve den lokale maten! Den er kanskje ikke like berømt som maten i nabolandene, men er minst like god.

Opplev Tyrkia med Ving!

Kreta sommeren 2020

Reiser til Kato Stalos & Kalamaki

Kreta

Vil du oppleve strand og avkobling, eller er du ute etter natur, kultur og historie? Du ønsker kanskje litt av hvert? Da er dette øya for deg! Og selvsagt har du sjansen til å prøve den deilige greske maten mens du er her.

Gran Canaria vinteren 2020/2021

Gran Canaria

Bestill din reise med Ving fra Tromsø til Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Velg hotell først?

Søk etter alle reisene fra Tromsø

Charter fra Tromsø med Ving

Reis på charterferie direkte fra Tromsø til et av våre herlige feriesteder. Her ser du alle reisemål vi tilbyr med direktefly fra Tromsø.

Du kan bestille en charterreise med Ving til mangfoldige Gran Canaria og spennende Kreta, eller kjøpe kun flybillett med direktefly fra Tromsø. Har du det travelt med å komme ned til varmen kan du sjekke ut restplasser fra Tromsø.