Reiser fra Kristiansand, Kjevik

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Kristiansand til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Kristiansand innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreise og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Kristiansand. God tur!

Tilbud på reiser fra Kristiansand lufthavn, Kjevik

Mallorca sommeren 2020

Reiser til Mallorca fra Kristiansand

Mallorca

Vidunderlige Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Med Ving kan du reise direkte fra Kristiansand til Mallorca, og oppleve det beste av øyas herlige stemning, vakre olivenlunder og fantastiske strender.

Rhodos høstferien 2020

Reiser til Rhodos fra Kristiansand

Rhodos

Ving har reiser til mange reisesmål på Rhodos, enten du vil bo rolig og fredelig, eller på steder med mer fart. Rhodos er en spennende øy for alle!

Gran Canaria vinteren 2020/2021

Gran Canaria

Bestill din reise med Ving fra Kristiansand til Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Velg hotell først?

Søk etter alle reisene fra Kristiansand

Charter fra Kristiansand med Ving

Reis på charterferie direkte fra Kristiansand til et av våre herlige feriesteder. Her ser du alle reisemål vi tilbyr med direktefly fra Kristiansand.

Du kan bestille en charterreise med Ving til mangfoldige Gran Canaria og spennende Mallorca, eller kjøpe kun flybillett med direktefly fra Kristiansand. Har du det travelt med å komme ned til varmen kan du sjekke ut restplasser fra Kristiansand.