Reiser fra Harstad/Narvik lufthavn

Ving tilbyr reiser fra Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes. Å reise på charterferie fra Evenes innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Evenes. God tur!

Tilbud på reiser fra Evenes

Tyrkia sommer 2020

Reiser fra Evenes til Tyrkia med Ving

Tyrkia

Tyrkia har noe for alle! Uavhengig om du reiser på egen hånd, med venner eller med familien finnes det aktiviteter og hotell som passer for deg. Fra det enkle til hotell med høy standard. Og du bør absolutt prøve den lokale maten! Den er kanskje ikke like berømt som maten i nabolandene, men er minst like god.

Gran Canaria vinteren 2020/2021

Reiser fra Evenes til Gran Canaria

Gran Canaria

Få litt varme i kroppen i vinter! Benytt muligheten til å fly direkte fra Evenes til Gran Canaria, og nyt det deilige klimaet.

Velg hotell først?

Søk etter alle reisene fra Evenes

Charter fra Evenes med Ving

Reis på charterferie direkte fra Evenes til et av våre herlige feriesteder. Her ser du alle reisemål vi tilbyr med direktefly fra Evenes.

Du kan bestille en charterreise med Ving til mangfoldige Gran Canaria og spennende Tyrkia, eller kjøpe kun flybillett med direktefly fra Evenes. Har du det travelt med å komme ned til varmen kan du sjekke ut restplasser fra Evenes.