Reis direkte fra
KRISTIANSAND
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Kristiansand, Kjevik

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Kristiansand til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Kristiansand innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreise og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Kristiansand. God tur!

Gran Canaria vinteren 2018/2019

I vinter reiser vi fra Kristiansand til Gran Canaria i perioden 6. okt - 13. april

Gran Canaria

Bestill din reise med Ving fra Haugesund til Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Res med Ving från Kristiansand till populära Gran Canaria.

Mallorca sommeren 2019

I sommer reiser vi fra Kristiansand til Mallorca i periodene 20. april - 15. juni og 10. august - 28. september

Mallorca

Vidunderlige Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Med Ving kan du reise direkte fra Kristiansand til Mallorca, og oppleve det beste av øyas herlige stemning, vakre olivenlunder og fantastiske strender.

Direkt från Kristiansand till populära Mallorca.

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Kristiansand

Charter fra Kristiansand med Ving

Bestill charterreise med direktefly fra Kristiansand til noen av våre herlige reisemål. Her ser du alle utenlandsreiser du kan bestille fra Kristiansand.

Reise med Ving på charterreise fra Kristiansand til Mallorca, eller kanskje bestille en reise med direktfly til Gran Cananria? Om du har det travelt med å komme ned til varmen kan du bestille restplasser.

Nærmeste flyplasser