Reise på konferens til en storby i Europa

Storbyreiser

Storbyreiser går aldri av moten og er populært blant både firmaer, foreninger, skoleklasser og andre grupper som ønsker å kombinere pulserende storbyliv med sosiale arrangementer og kulturelle opplevelser.

Ønsker dere et varmt klima, en kort flyreise, store gourmetopplevelser, kultur, natur, sportsarrangementer – eller noe helt annet? Kontakt oss så finner vi frem til den storbyen som passer perfekt til akkurat din gruppe.

Kontakt oss

Få et uforpliktende tilbud

Send forespørsel


Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Populære storbyer

Storbyreiser passer perfekt for en gruppereise eller kick-off. Her ser du et utvalg av våre mest populære storbyer.

Malaga

Malaga er en av de største byene langs kysten, men er likevel ikke større enn at du kan gå tvers gjennom sentrum på en halvtime. Samtidig finnes det mye å se og mange restauranter. Malaga er kjent for sin tapas, og når du smaker dem forstår du hvorfor.

Paris

Ingenting er som å sitte på en fortauskafé og se på folkelivet i Paris' gater. Og er dere en moteinteressert gjeng er det som en endeløs motevisning. Velger du et hotell i Latinerkvarteret har du gangavstand til Notre Dame, Louvre og Seine.

Berlin

Berlin er en dynamisk og levende storby med brede bulevarder og et kultur-, restaurant-, shopping- og uteliv i verdensklasse. Her ligger historiske monumenter side om side med trendy kafeer, kunstnerkvarterer, loppemarkeder og eksklusive butikker.

Nice

Ta en spasertur på strandpromenaden, nyt lyden av bølgene mot stranden og duften av deilig mat som serveres á la Provençale. I Nice lever dere det gode liv. Med Ving kan dere bo på Promenade des Anglais, byens berømte strandpromenade.

Barcelona

Barcelona er en av Vings mest populære storbyer. Her er det kultur, uteliv, shopping og fotball i verdensklasse. Uansett hvor du velger å bo så ligger de store severdighetene, shoppinggatene og byens uteliv innen kort rekkevidde.

London

London er aldri feil. Det spiller ingen rolle om dere er ute etter finkultur, gourmetrestauranter, designerklær og trendy uteliv - eller om dere sverger til fotball, fish 'n' chips og mørkebrunt publiv. Her får dere alt sammen og mye mer.

Prisgunstige storbyer

Ute etter et kupp? Dette er våre beste tips.

Gdansk

Bare halvannen times flyreise fra Oslo ligger vakre Gdansk med sin spennende historie, fantastiske arkitektur, billige shopping og livlige uteliv. Alle våre hotell ligger i sentrum av Gdansk, nær alt byen har å by på.

Praha

I løpet av en storbyferie i Praha kan dere skryte av å ha sett dansende hus, vært hjemme hos Mozart, spist middag i et gotisk riddervertshus og drukket verdens beste øl. Det lave prisnivået er heller ikke helt feil.

Riga

Latvias hovedstad har spennende kulturliv, herlige kafeer, vakker arkitektur, brede avenyer og elegante butikker, og imponerer sine besøkende på mange fronter. Også har de fine, prisgunstige hotell.

Kontakt Ving når du skal bestille konferanser utenlands
Kontakt oss

Din oppgave er å fortelle oss om gruppens ønsker, vår oppgave er å innfri dem. Enkelt og greit!

Kontakt oss så hjelper vi med å finne den perfekte gruppereisen.

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no