Gi et gavekort!

Å finne den rette gaven er ikke alltid like lett, men et reisegavekort vil garantert alltid være en suksess. Gaven passer like godt til brudeparet som til den nybakte studenten. Lad opp kortet med det beløpet du vil gi, så hjelper du den heldige mottakeren ett skritt nærmere drømmereisen.

Vi fraråder deg å kjøpe Vings gavekort fra andre enn Ving. Kjøper du et videresolgt gavekort på for eksempel finn.no, har du ingen garanti for gavekortets verdi eller gyldighet.

Hilsen julenissen - 10% rabatt

Gjør årets julaften til tidenes beste – la nissen overraske alle små og store barn med den perfekte julegaven!

24. november til 25. desember får du 10% rabatt på julegavekort.

Kjøp gavekort

Gavekort for enhver anledning

Reisegavekort til bursdag

Til bursdagsbarnet

Et reisegavekort er selvfølgelig den perfekte gaven til den som fyller år.

Reisegavekort til bryllupet

Til brudeparet

Gi et bidrag til bryllupsreisen! Et reisegavekort er en hyggelig start på ekteskapet og et minne for livet.

Om Vings gavekort

Lad opp gavekortet

Når du har mottatt gavekortet hjem i posten, kan du fylle det her. Du kan fylle kortet med valgfritt beløp opp til 25 000 kroner. Kortet kan lades kun én gang.

Lad opp gavekortet

Sjekk saldo

Har du et gavekort, men er usikker på hvor mye penger det er på det? Her kan du sjekke saldoen på kortet!

Sjekk saldo

Vilkår for Vings gavekort

Her kan du lese vilkårene og tips om Vings gavekort.

Vilkår for gavekort

Spørsmål og svar

Vi har samlet de vanligste spørsmålene om våre gavekort. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.

Spørsmål og svar

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.