Santiago Bernabeu

Våre pakker

Basispakke, uten fly

  • 2 eller 3 netter på hotell med frokost
  • Kampbillett, kategori 2 (bak det ene målet)

Vil du har flere netter på hotell, ordner vi selvsagt det mot tillegg i prisen.

Bedre plassering på Santiago Bernabeu

I din pakke inngår det sitteplass bak det ene målet, såkalt kategori 2. Du kan mot tillegg i prisen oppgradere plasseringen til såkalt kategori 1 på langsiden. Ta kontakt med oss for pristilbud på oppgradering.

Salgsinformasjon

Vær oppmerksom på at enkelte kamper kan bli flyttet til andre datoer grunnet TV rettigheter. Alle våre turer kan bestilles på ving.no, og du kan selvsagt også ringe oss eller sende email med din bestilling.

Priser varierer utifra kampens popularitet og dato.

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.