Mat / spesialmat

Mat og drikke er en viktig del av ferien. Og ferien begynner allerede på flyreisen. Så husk å bestille mat før du reiser, og velg siden drikke i fred og ro om bord på flyet.
Du kan også bestille spesialmat. Drikke kjøpes om bord.
Mat bestilles på Min side samt på telefon: 915 08 888

Seteplass

Når du har bestilt reisen din, kan du mot betaling bestille ditt favorittsete om bord. Mange benytter sjansen til å bestille et bestemt sete, derfor anbefaler vi at du bestiller god tid i forveien. Du kan tidligst bestille 120 dager før avreise og senest 4 dager før avreise.

Bagasje

Tillatt bagasjevekt

Voksne og barn (fra 2 år): 15 kg innsjekket bagasje og 5 kg håndbagasje.
Barn 2-11 år får i tillegg til ordinær bagasjevekt også ta med en barnevogn (maks 20 kg) eller en barnestol for bil (maks 65x45 cm og maks 8 kg). Både vogn og barnestol må pakkes i plastpose.
Baby (under 2 år): : Barnevogn, maks 20 kg (må pakkes i plastpose). Ingen egen bagasje eller håndbagasje.

Du velger selv om du vil reise med kun håndbagasje eller om du vil bestille innsjekket bagasje sammen med reisen. Du kan enkelt bestille innsjekket bagasje når du bestiller reisen din, eller i etterkant på Min Side eller ved å ringe oss på telefon 915 08 888. Bagasje må bestilles før avreise.

Vennligst merk at om bord på Braathens flyreiser er det ikke tillatt å flytte vekt mellom innsjekket bagasje og håndbagasje.

Håndbagasje

Maks. vekt: 5 kg
Maks. mål: 50 x 40 x 25 cm

Bagasje kan også bestilles i etterkant på Min side samt på telefon: 915 08 888.

Ekstra bagasje og spesialbagasje

Du har muligheten til å kjøpe ekstra bagasje og spesialbagasje (golfbag) på forhånd på flere av våre flyvninger. Annen spesialbagasje som for eksempel sykkel er ikke mulig å bestille.

Om du har med deg mer enn den tillatte bagasjevekten, må du betale en avgift på flyplassen. Merk at bagasje med overvekt kun kommer med flyet om det er plass om bord.

Ekstra bagasjevekt og spesialbagasje (golfbag) bestilles med forbehold om plass samtidig som du bestiller reisen. Det kan du gjøre enten på Min side eller på telefon: 915 08 888.

Nettside

Braathens

Fant du ikke det du lette etter?

Vanlige spørsmål og svar finner du på våre kundeservice-sider