Reis direkte fra
EVENES
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Evenes, Harstad

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Evenes til herlige reisemål. Å reise på charterferie fra Evenes innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Evenes. God tur!

Gran Canaria vinteren 2018/2019

I vinter reiser vi fra Evenes til Gran Canaria i perioden 25. oktober - 11. april

Gran Canaria

Få litt varme i kroppen i vinter! Benytt muligheten til å fly direkte fra Evenes til Gran Canaria, og nyt det deilige klimaet.

Tyrkia sommer 2019

I sommer kan du reise fra Evenes til Tyrkia i perioden 5. juni - 4. september

Tyrkia

Tyrkia har noe for alle! Uavhengig om du reiser på egen hånd, med venner eller med familien finnes det aktiviteter og hotell som passer for deg. Fra det enkle til hotell med høy standard. Og du bør absolutt prøve den lokale maten! Den er kanskje ikke like berømt som maten i nabolandene, men er minst like god.

Gran Canaria vinteren 2019/2020

I neste vinter reiser vi fra Evenes til Gran Canaria i perioden 24. oktober - 9. april

Gran Canaria

Få litt varme i kroppen i vinter! Benytt muligheten til å fly direkte fra Evenes til Gran Canaria, og nyt det deilige klimaet.

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Evenes

Charter fra Evenes med Ving

Bestill charterreise med direktefly fra Evenes til noen av våre herlige reisemål på Gran Canaria og Tyrkia. Her ser du alle utenlandsreiser du kan bestille fra Evenes.

Med Ving kan du fly direkte fra Evenes til Tyrkia, og du kan også reise på charter fra Evenes til Gran Canaria. Om du vil reise allerede nå kan du se våre restplasser fra Evenes.

Nærmeste flyplasser