Nextory - Reis til solfylte steder i bøkenes magiske verden

Ubegrenset antall bokeventyr for hele familien

Akkurat nå ser livet annerledes ut for de aller fleste. Vi reiser mindre og bruker mye mer tid hjemme. Ving vil derfor gi deg muligheten til å drømme deg bort litt, til spennende steder i bøkenes verden. Du som pleier å reise med Ving får nå prøve lydboktjenesten Nextory gratis i 6 uker.

Dette er Nextory:

  • Bredt utvalg av norske og engelske titler i offline-modus
  • Flere hundre tusen lyd- og e-bøker i mobilen og nettbrettet ditt
  • Familieabonnement som gjør det mulig å lage opptil 4 profiler
  • Les & lytt - bildebøker med opplesing som er perfekt for alle barn

Prøv Nextory >

Bøker som tar deg ut i verden - boktips fra Nextory

  1. Herskapshuset Edenbrooke -av Julianne Donaldson
  2. Voksne mennesker - av Marie Aubert
  3. Skyggesøsteren - av Lucinda Riley

Prøv Nextory >

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.