Nextory - les og lytt gratis i 7 uker!

Hva passer vel bedre sammen enn ferie + en spennende bok?

I samarbeid med Nextory tilbyr vi deg å prøve Nextory gratis i 7 uker. Velg og vrak blant hundretusenvis av bøker, direkte på mobilen din eller nettbrettet ditt – spenning, barnebøker, romaner, biografier og mye mer! Perfekt på reisen, eller om du er hjemme og vil drømme deg bort litt, til spennende steder i bøkenes verden.

Dette er Nextory:

  • Bredt utvalg av norske og engelske titler i offline-modus
  • Flere hundre tusen lyd- og e-bøker i mobilen og nettbrettet ditt
  • Familieabonnement der dere kan være opptil fire brukere som lytter på ulike lydbøker samtidig.
  • Les & lytt - bildebøker med opplesing som er perfekt for alle barn

Bøker som tar deg ut i verden - boktips fra Nextory

  1. Kypros: Helenas hemmelighet - av Lucinda Riley
  2. New Zealand: Den lange, hvite skyens land - av Sarah Lark
  3. Egypt: Iris og Ruby: roman - av Rosie Thomas
  4. England: Strandkafeen - av Lucy Diamond
  5. Italia: Alt i et øyeblikk - av Erica James
  6. USA: Der krepsene synger - av Delia Owens

Prøv Nextory >

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.