Fugleperspektiv på Lo Romero golfbane i Valencia

Vings samarbeidspartner Greenfee365

Bestill starttider for din neste golf-ferie

Greenfee365 – av golfere for golfere

Ved hjelp av Greenfee365s smarte bestillingssystem kan du bestille feriens starttider enkelt og greit hjemmefra. I en og samme utsjekking kan du bestille flere forskjellige tider eller baner på reisemålet ditt. Og det beste av alt – alle starttider er bestilt og klare når ferien starter.

Hos Greenfee365 bestiller du raskt og enkelt starttidene dine og målet er å tilby den enkleste bestillingssiden for direktebestilling av starttider, til samme pris som om du hadde bestilt det direkte gjennom golfbanen.

  • Samme pris som når du bestiller direkte gjennom golfbanen
  • Bestill starttider når du vil
  • Enkel utsjekking
  • Du trenger ikke lage en konto

Å sette sammen den perfekte golfopplevelsen har aldri vært enklere!

Greenfee365:s logga

Kontaktopplysninger Greenfee365

E-post: hi@greenfee365.com
Telefon: +46 031 758 61 15

Greenfee365 Europe AB
Box 12116
402 42, Gothenburg
Sweden

Flere tips til golf-ferien

Leiebil

Leiebil

Forhåndsbestill leiebil og kom deg enkelt og greit til og fra golfbanen. Ving samarbeider med AVIS og kan tilby priser som er opp til 40 % billigere sammenliknet med om du bestiller på reisemålet.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.