Fugleperspektiv på Lo Romero golfbane i Valencia

Vings samarbeidspartner Greenfee365

Bestill starttider for din neste golf-ferie

Greenfee365 – av golfere for golfere

Ved hjelp av Greenfee365s smarte bestillingssystem kan du bestille feriens starttider enkelt og greit hjemmefra. I en og samme utsjekking kan du bestille flere forskjellige tider eller baner på reisemålet ditt. Og det beste av alt – alle starttider er bestilt og klare når ferien starter.

Hos Greenfee365 bestiller du raskt og enkelt starttidene dine og målet er å tilby den enkleste bestillingssiden for direktebestilling av starttider, til samme pris som om du hadde bestilt det direkte gjennom golfbanen.

  • Samme pris som når du bestiller direkte gjennom golfbanen
  • Bestill starttider når du vil
  • Enkel utsjekking
  • Du trenger ikke lage en konto

Å sette sammen den perfekte golfopplevelsen har aldri vært enklere!

Greenfee365:s logga

Kontaktopplysninger Greenfee365

E-post: hi@greenfee365.com
Telefon: +46 031 758 61 15

Greenfee365 Europe AB
Box 12116
402 42, Gothenburg
Sweden

E-post: [hi@greenfee365.com](mailto:hi@greenfee365.com) Telefon: [+46 031 758 61 15](tel:+460317586115) Greenfee365 Europe AB Box 12116 402 42, Gothenburg Sweden

Flere tips til golf-ferien

Leiebil

Leiebil

Forhåndsbestill leiebil og kom deg enkelt og greit til og fra golfbanen. Ving samarbeider med AVIS og kan tilby priser som er opp til 40 % billigere sammenliknet med om du bestiller på reisemålet.

Forhåndsbestill leiebil og kom deg enkelt og greit til og fra golfbanen. Ving samarbeider med AVIS og kan tilby priser som er opp til 40 % billigere sammenliknet med om du bestiller på reisemålet.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.