Beskytt eiendelene dine på flyreisen

Nyt flyturen uten å bekymre deg for tingene du skal bruke i ferien.

Hos Airshells kan du leie beskyttelsesbager og flightcases til å beskytte de tingene du trenger å ha med deg på reise. Dine eiendeler oppbevares i polstrede og beskyttende spesialbager som er utviklet for flyreiser. Du behøver derfor ikke å bekymre deg for skader på de tingene du skal bruke i ferien.

Du kan leie akkurat den beskyttelsesbagen som passer til ditt behov, f.eks. barnevogner, bilstoler, ski, golfkøller m.m. Du bestiller direkte på Airshells hjemmeside og henter Airshells på avreiseflyplassen før du skal fly. Med et av Airshells produkter slipper du bekymringer for bagasjen på reise.

Airshell-bag til barnevogn
Airshell-bag til bilstol
Airshells store utvalg av beskyttelsesbager
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.