Se hotell (1)

Reiser til German Grand Prix

Tyskland

Den opprinnelige Hockenheim-banen ble bygget som en testbane for Mercedes-Benz, ettersom de trengte en bane for høyhastighetstester før Tripoli Grand Prix. Den var nærmere 8 km lang og utformet med to svakt svingende rettstrekker med langstrakte kurver i hver ende.

Når man senere godkjente en plan om å bygge en autobahn tvers gjennom Formel 1-banen, ga regjeringen en betydelig sum penger til Hockenheim som kompensasjon. Denne summen ble benyttet til å bygge en ny bane, den nå så berømte Hockenheimring, som skjærer gjennom skogen før den svinger inn på den fantastiske stadiondelen, der det ble satt opp store tribuner.

I år 2002 ble de lange strekningene gjennom skogen fjernet, og banens utforming ble kraftig endret. Til tross for klager på at banen mistet mye av sin karakter, ble det første løpet på den nye banen en stor suksess, og banen har hatt en plass i F1-kalenderen siden den gang.

Og med de siste årenes fremgang for den lokale helten Sebastian Vettel, og selvfølgelig Mercedes egen stall – så har German Grand Prix på Hockenheim blitt ett av de mest stemningsfulle løpene i sesongen, hvor jubelen fra fansen på stadion av og til overdøver lyden fra motorene.

Billettkategorier

I grunnprisen er "Inner Grandstand Lower"-billetter inkludert.

Denne tribunen ligger på innsiden av Motodrom-området. Du har god utsikt over den korte rettstrekningen foran tribunen, Sachskurve og svingen foran Südtribüne A. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.

Mot tillegg kan du bestille billetter på "North Grandstand Lower"-tribunen eller "Mercedes Grandstand Upper"-tribunen:

North Grandstand Lower
Denne tribunen gir bra sikt over start- og målstreken, samt når bilene kjører ut fra depotet og gjennom den første svingen. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.

Mercedes Grandstand Upper
Denne tribunen ligger på innsiden. Du kommer til å se bilene når de kommer fra den lange og raske Parabolika-strekningen rett til Spitzkehre. De øvre seksjonene av denne tribunen gir utmerket overblikk over banen.

Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Våre gjesters vurdering German Grand Prix

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Filter og søk reise
Vær og klima
 • januar
3°-2°
1
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • februar
5°-1°
2
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
11°2°
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
16°6°
5
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mai
20°9°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juni
23°13°
8
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
25°15°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • august
24°14°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • september
21°11°
5
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • oktober
14°7°
3
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • november
8°3°
1
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • desember
4°0
1
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
Fly og transport
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet du bor på og Formel 1-banen er også inkludert. Reiselederservice (engelsktalende).
Reisetiden mellom hotellet og Formel 1-banen er ca. 1 time. Tilbaketuren til hotellet etter løpet tar ca. 2 timer.
Fakta

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Pass og visum

Visum kreves ikke for norske statsborgere.

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass, som vanligvis skal være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Innen Schengen kreves det at man har pass eller et nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Elektrisitet

230 V.

Språk

Tysk

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.
Finn reisen din