German Grand Prix

German Grand Prix, Tyskland

Den opprinnelige Hockenheim-banen ble bygget som en testbane for Mercedes-Benz, ettersom de trengte en bane for høyhastighetstester før Tripoli Grand Prix. Den var nærmere 8 km lang og utformet med to svakt svingende rettstrekker med langstrakte kurver i hver ende.

Når man senere godkjente en plan om å bygge en autobahn tvers gjennom Formel 1-banen, ga regjeringen en betydelig sum penger til Hockenheim som kompensasjon. Denne summen ble benyttet til å bygge en ny bane, den nå så berømte Hockenheimring, som skjærer gjennom skogen før den svinger inn på den fantastiske stadiondelen, der det ble satt opp store tribuner.

I år 2002 ble de lange strekningene gjennom skogen fjernet, og banens utforming ble kraftig endret. Til tross for klager på at banen mistet mye av sin karakter, ble det første løpet på den nye banen en stor suksess, og banen har hatt en plass i F1-kalenderen siden den gang.

Og med de siste årenes fremgang for den lokale helten Sebastian Vettel, og selvfølgelig Mercedes egen stall – så har German Grand Prix på Hockenheim blitt ett av de mest stemningsfulle løpene i sesongen, hvor jubelen fra fansen på stadion av og til overdøver lyden fra motorene.

Les mer om reisemålet German Grand Prix Skjul tekst

Billettkategorier
I grunnprisen er "Inner Grandstand Lower"-billetter inkludert.

Denne tribunen ligger på innsiden av Motodrom-området. Du har god utsikt over den korte rettstrekningen foran tribunen, Sachskurve og svingen foran Südtribüne A. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.

Mot tillegg kan du bestille billetter på "North Grandstand Lower"-tribunen eller "Mercedes Grandstand Upper"-tribunen:

North Grandstand Lower
Denne tribunen gir bra sikt over start- og målstreken, samt når bilene kjører ut fra depotet og gjennom den første svingen. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.

Mercedes Grandstand Upper
Denne tribunen ligger på innsiden. Du kommer til å se bilene når de kommer fra den lange og raske Parabolika-strekningen rett til Spitzkehre. De øvre seksjonene av denne tribunen gir utmerket overblikk over banen.

Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Våre gjesters vurdering av German Grand Prix

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - German Grand Prix


Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card