Reiser til German Grand Prix

Den opprinnelige Hockenheim-banen ble bygget som en testbane for Mercedes-Benz, ettersom de trengte en bane for høyhastighetstester før Tripoli Grand Prix.

Den var nærmere 8 km lang og utformet med to svakt svingende rettstrekker med langstrakte kurver i hver ende. Når man senere godkjente en plan om å bygge en autobahn tvers gjennom Formel 1-banen, ga regjeringen en betydelig sum penger til Hockenheim som kompensasjon.
 
Mer informasjon Denne summen ble benyttet til å bygge en ny bane, den nå så berømte Hockenheimring, som skjærer gjennom skogen før den svinger inn på den fantastiske stadiondelen, der det ble satt opp store tribuner.
 
I år 2002 ble de lange strekningene gjennom skogen fjernet, og banens utforming ble kraftig endret. Til tross for klager på at banen mistet mye av sin karakter, ble det første løpet på den nye banen en stor suksess, og banen har hatt en plass i F1-kalenderen siden den gang.
 
Og med de siste årenes fremgang for den lokale helten Sebastian Vettel, og selvfølgelig Mercedes egen stall – så har German Grand Prix på Hockenheim blitt ett av de mest stemningsfulle løpene i sesongen, hvor jubelen fra fansen på stadion av og til overdøver lyden fra motorene.
Mindre informasjon

Billettkategorier

I grunnprisen er "Inner Grandstand Lower"-billetter inkludert.
 
Mer informasjon Denne tribunen ligger på innsiden av Motodrom-området. Du har god utsikt over den korte rettstrekningen foran tribunen, Sachskurve og svingen foran Südtribüne A. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.
 
Mot tillegg kan du bestille billetter på "North Grandstand Lower"-tribunen eller "Mercedes Grandstand Upper"-tribunen:
 
North Grandstand Lower
Denne tribunen gir bra sikt over start- og målstreken, samt når bilene kjører ut fra depotet og gjennom den første svingen. Husk at utsikten fra de lavere radene er begrenset.
 
Mercedes Grandstand Upper
Denne tribunen ligger på innsiden. Du kommer til å se bilene når de kommer fra den lange og raske Parabolika-strekningen rett til Spitzkehre. De øvre seksjonene av denne tribunen gir utmerket overblikk over banen.
Mindre informasjon
 
Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Større kart

Formel-1 reise til Tyskland

Mer informasjon om reisen

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet du bor på og Formel 1-banen er også inkludert. Reiselederservice (engelsktalende).
Reisetiden mellom hotellet og Formel 1-banen er ca. 1 time. Tilbaketuren til hotellet etter løpet tar ca. 2 timer.

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.
 
 

Flere Formel 1-reiser

Formel 1 i Abu Dhabi
Formel 1 i Abu Dhabi
Abu Dhabi Grand Prix, De forente arabiske emirater
  • 5 dager
  • Fly + hotell
  • Inkl. Frokost
  • Avreise 28 nov 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 28 nov 2019, 5 dager
Formel 1 i Monaco
Formel 1 i Monaco
Monaco Grand Prix, Den franske riviera, Frankrike
  • 4 dager
  • Fly + hotell
  • Inkl. Frokost
  • Avreise 22 mai 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 22 mai 2020, 4 dager