Mer enn 50 år med pakkereiser - bestill trygt hos Ving

Ving - Norges største reisearrangør

Vi har solgt pakkereiser i snart 60 år og arrangerte de første charterturene fra Norge til Mallorca i 1959. I dag er vi Norges største reisearrangør med et solid eierskap. Når du reiser med oss flyr du som oftest med det skandinaviske flyselskapet Sunclass Airlines, som har en moderne flyflåte av typen Airbus.

Som kunde hos Ving dekkes du av de garantiene som gis av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven. Det betyr at hvis reisen ikke lar seg gjennomføre grunnet konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren får du pengene tilbake. Alle våre pakkereiser er dekket av Reisegarantifondet, enten du reiser med charterfly eller rutefly.

Liker du å ”pakke selv”? Mange synes det er spennende å bestille flybilletter og hotell på egen hånd. Da skal du imidlertid være oppmerksom på at du ikke alltid er dekket av Reisegarantifondet.

Se reisegarantifondet.no

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.