Parkering på flyplassen

Parkering direkte på flyplassen – praktisk og effektivt

Flyplassens egen parkering er garantert den som ligger nærmest terminalen. Velger du flyplassparkeringen sparer du deg for ekstra stress og mas rett før du skal sjekke inn.

Om parkering på flyplassen:

  • Flyplassens offisielle parkering nærmest terminalen
  • Parkeringshus i gangavstand til terminalen
  • Parkering utendørs i gangavstand til terminalen eller med kontinuerlig gratis shuttle-buss hele døgnet
  • 24-timers bemanning

Når man skal parkere på flyplassen kan man velge å bestille parkeringen på forhånd. Da vil man ofte oppnå en bedre pris samt være sikret plass på det parkeringsområdet man ønsker. Husk å bestille i god tid, særlig i ferieperioder(noen uker i forveien).

Bestill parkering

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.