NUDELSUPPE MED REKER, FRITERT TOFU OG GRØNT

Nudelsuppe med reker, fritert tofu og grønt

OPPSKRIFT: NUDELSUPPE MED REKER, FRITERT TOFU & GRØNT

4 porsjoner

Ingredienser:

Buljong

1 gul løk, i tynne skiver
2 stjerneanis
1 liter kylling- eller vegetarbuljong
3-4 skiver ingefær
1 bit kanelstang
2 ss soya
1-2 ss sukker
Salt

Topping

4 porsjoner hvetenudler, ferdig tilberedt
8 stk. vannameireker
4 biter fritert tofu, i skiver
4 stk pak choy, delt
1 gulrot, skrelt og strimlet
2 vårløk
1 bunt koriander
Sesamfrø

Sånn gjør du:

Nudelsuppe
Stek løken og stjerneanis i en kjele uten olje, slik at det ser litt “brent” ut. Tilsett buljong og kok opp med ingefær, kanel, soya, sukker og litt salt. La det småkoke i 10-15 minutter, sil av og smak til med salt og evt. litt sukker. Kok nudlene. Gjør klar toppings.

Fordel nudlene i skåler, legg på toppings. Avslutt med buljongen.

Streetfood-oppskrifter hos Ving

Flere oppskrifter

Her finner du flere spennende oppskrifter fra vår nye streetfood-meny.