YOGHURTFLATBRØD MED FIKEN OG RUCCOLA

YOGHURTFLATBRØD MED FIKEN OG RUCCOLA

OPPSKRIFT: YOGHURTFLATBRØD MED FIKEN OG RUCCOLA

4 porsjoner

Ingredienser:

Flatbrød

5 dl hvetemel
1 ts salt
3 ts bakepulver
½ ts natron
4 dl gresk yoghurt, 10%
1 del kremost-blanding, se nedenfor
3-4 fiken, delte
100 g ruccola
1 dl nøtter, ristet og hakket
1-2 dl honning

Kremost-blanding

300 g kremost
½ dl fløte
2 ss olivolje
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 sitron, revet skall
salt
sort pepper

Sånn gjør du:

Flatbrød

Varm opp ovnen til 250°C og sett inn et stekebrett. Bland sammen mel, salt, bakepulver og bikarbonat natron. Bland deretter inn yoghurt slik at det blir til en deig. Rull deigen til en pølse og del i 6-8 biter, avhengig av hvor store brød du ønsker. Kjevle ut hver bit med litt mel til de er lange og flate, ca. 3-4 mm. Legg brødene direkte på det varme stekebrettet, bruk en stor stekespade eller lignende. Stek i 1-3 minutter, snu brødet og stek i ytterligere 2-3 minutter.

Ta ut brødene, smør på kremost-blandingen, topp med resterende ingredienser og serveres umiddelbart på skjærebrett med kniv.

Kremost-blanding

Bland kremost sammen med fløte, olje og smak til med hvitløk, sitronskall, salt og pepper.

Streetfood-oppskrifter hos Ving

Flere oppskrifter

Her finner du flere spennende oppskrifter fra vår nye streetfood-meny.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.