Oppskrift på dumplings & vårruller i salatblad med dipp og sylteagurk | Ving

Dumplings & vårruller i salatblad med dipp og sylteagurk

Dumplings & vårruller

1 pk ferdige dumplings/vårruller
1 pk crispisalat
1 potte friske urter, f.eks. koriander, mynte, gressløk, thaibasilikum, dill

Sånn gjør du:

Dumplings & vårruller

Forbered dumplings og vårruller som beskrevet på pakken. Ved frityrsteking, sørg for at oljen er varm nok ved å dyppe et treredskap i oljen. Når det begynner å boble er den klar (ca. 180°C).

Skal du dampe dumplings, bruk en dampenhet som du legger bakepapir på (det gjør det enklere å fjerne dumplingsene når de er klare). Hakk friske urter og bruk som topping.

Streetfood-oppskrifter hos Ving

Her finner du flere spennende oppskrifter fra vår nye streetfood-meny.