Oppskrift på dampet bao-bolle fylt med svinekjøtt

Dampet baobolle fylt med svinekjøtt

Dampet baobolle

1 ts tørrgjær
2 dl varmt vann
5 dl hvetemel
2½ dl maizena
5 ss sukker
1 ts salt
¾ dl maisolje
2½ ts bakepulver
Olje til å pensle med

Sånn gjør du:

Dampet baobolle

Ha gjær og vann i en miksmaster/kjøkkenmaskin med eltekrok, bland sammen og la stå i 5 minutter. Bland inn mel, maizena, sukker, salt og olje. La miksmasteren/kjøkkenmaskinen gå på lav hastighet til du har en fast deigkule. Dekk til med plast og la den heve i 2 timer. Ta av plasten og tilsett bakepulver. Du trenger muligens 1-2 ts med vann for at bakepulveret skal blandes ordentlig inn. La hvile i ytterligere 15 minutter. I mellomtiden skjærer du 10x10 cm bakepapir til senere.

Streetfood-oppskrifter hos Ving

Her finner du flere spennende oppskrifter fra vår nye streetfood-meny.