Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa, Mallorca
Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa, Mallorca

Adults Only Selection – utvalgte hotell for voksne

Adults Only Selection er en samling hotell for deg som reiser uten barn og ikke trenger å gruble på hvorvidt det finnes barnebasseng på hotellet eller ikke. (Det gjør det ikke.) Hotellene har forskjeller seg imellom, noen har spa og store basseng, enkelte har et bredt treningstilbud, andre lokker med høy standard på mat og drikke. Og én ting har de felles: en aldersgrense på minst 16 år. Her får du med andre ord en ferie med fullt fokus på avslapning, ro og fred. Tid til deg selv og den eller de du eventuelt reiser sammen med, rett og slett.

Alltid på disse hotellene

  • Aldersgrense på minst 16 år
  • Rolige omgivelser

Utvalgte hotell med aldersgrense

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.