Gjenglemt på reisen

Er du fortsatt på ferie og har oppdaget at du har lagt igjen eller glemt noe på en buss, restaurant eller liknende, ta kontakt med Vings personale på reisemålet for hjelp.

Har du kommet hjem og oppdager at du har glemt igjen noe på reisen, ta kontakt med vår samarbeidspartner Lost & Found International. De vil hjelpe deg med å etterlyse og eventuelt ettersende funnet hittegods. Du betaler frakt og administrasjonskostnader. Prisene varierer, avhengig av pakkens størrelse, hvor det ble glemt og hvor det skal leveres. Minimumsgebyr pr. forsendelse er kr. 800,–.

Vær oppmerksom på at du ikke får en bekreftelsesmail fra Lost & Found International når du sender inn et etterlysningsskjema. Du vil kun få en tilbakemelding hvis det du har etterlyst blir funnet.

Les vilkårene og fyll ut etterlysningsskjema på Lost & Found International

Vil du kontakte Lost & Found International om en pågående sak, kan de kontaktes på e-post: norway@lostfound.help

Om innhenting av personopplysninger

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.