Gjenglemt på reisen

Er du fortsatt på ferie og har oppdaget at du har lagt igjen eller glemt noe på en buss, restaurant eller liknende, ta kontakt med Vings personale på reisemålet for hjelp.

Har du kommet hjem og oppdager at du har glemt igjen noe på reisen, ta kontakt med vår samarbeidspartner Lost & Found International. De vil hjelpe deg med å etterlyse og eventuelt ettersende funnet hittegods. Du betaler frakt og administrasjonskostnader, fra kr 800, avhengig av hva som skal sendes og hvor det skal sendes fra/til.

Vær oppmerksom på at du ikke får en bekreftelsesmail fra Lost & Found International når du sender inn et etterlysningsskjema. Du vil kun få en tilbakemelding hvis det du har etterlyst blir funnet.

Les vilkårene og fyll ut etterlysningsskjema på Lost & Found International

Vil du kontakte Lost & Found International om en pågående sak, kan de kontaktes på e-post: norway@lostfound.help

Om innhenting av personopplysninger

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.