Reiser til French Grand Prix

Dagens toppmoderne bane er kanskje relativt ukjent for den yngre Formel 1-fanskaren, men fakta er at den allerede på 70-tallet var vertskap for det første av hittil 14 løp.

Etter byggetid på under ett år, da berømte førere som Jean-Pierre Beltoise og Henri Pescarolo hjalp til med utformingen av den 5,8 kilometer lange banen, åpnet Circuit Paul Ricard, oppkalt etter hovedsponsoren, i april 1970 og holdt sitt første Formel 1-løp året etter med Jackie Stewart som vinner.
 
Mer informasjon Banen viste seg å passe veldig godt for franske førere, med Rene Arnoux som vinner i 1982 og Alain Prost, med ikke mindre enn fire seiere inkludert banens siste Grand Prix 1990, da den ble sett på som altfor umoderne for Formel 1.
 
I begynnelsen av 2000-tallet fikk banen en ny eier og ble gjort om til Paul Ricard High Tech Test Track. Som navnet antyder ble banen utelukkende benyttet til testkjøring. Men banens allsidige utforming ble veldig populær i Formel 1-kretser og økte sikkerheten betraktelig, blant annet gjennom malte drenerende overflater, i stedet for de tidligere grusfellene.
 
Paul Richard HTTT ble i 2007 kåret til First centre of excellence av FIA Institute for safety in motorsport. Den åpnet igjen for publikum i 2009, etter at nye lektere ble bygget, og har siden det vært vert for flere internasjonale konkurranser.
 
I 2016 ble det gjort en avtale om at Franske Grand Prix skulle returnere til banen, og før premieren i 2018 er det gjort flere endringer både på banen og omgivelsene for å gi førerne en virkelig utfordring og tilskuerne en storslått og spennende opplevelse.
Mindre informasjon

French Grand Prix med Ving

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "Grandstand"-billetter. Disse billettene gir deg mulighet til å velge din plass på de fem ståplass-områdene.
 
Mer informasjon Mot tillegg kan du bestille billetter på "Grandstand Chicane Bronze"-lekteren (uten tak).Mindre informasjon
 
Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Større kart

Mer informasjon om reisen

Transport mellom flyplassen i Nice og hotellet i Marseille er ikke inkludert.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende). Reisetiden mellom hotellet i Marseille og Circuit Paul Ricard er ca. 1 time.

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummeret finner du i dine reisedokumenter.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes og generelt sett aksepteres alle vanlige kredittkort, som for eksempel Visa, Mastercard, American Express, Diners Club samt Eurocard. Reisesjekker aksepteres og mange vekslingskontorer har åpent også på søndager.

Turistskatt Frankrike

De franske myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Nice. På samtlige hotell og leilighetshotell tas det ut en ekstra skatt. Barn og ungdom under 18 år er fritatt for turistskatt. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Pris pr. person og natt april-september:
2-stjerners hotell/leilighetshotell: 0,90 euro
3-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,50 euro
4- stjerners hotell/leilighetshotell: 2,25 euro
5-stjerners hotell/leilighetshotell: 3 euro

Pris pr. person og natt oktober-mars:
2-stjerners hotell/leilighetshotell: 0,80 euro
3-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,40 euro
4-stjerners hotell/leilighetshotell: 2 euro
5-stjerners hotell/leilighetshotell: 2,60 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet. Den offisielle klassifiseringen utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Flere Formel 1-reiser

Formel 1 i Belgia
Formel 1 i Belgia
Belgian Grand Prix, Belgia
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 30 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 30 aug 2019, 4 dager
Formel 1 i Italia
Formel 1 i Italia
Italian Grand Prix, Italia
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 6 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 6 sep 2019, 4 dager
Formel 1 i Abu Dhabi
Formel 1 i Abu Dhabi
Abu Dhabi Grand Prix, De forente arabiske emirater
 • 5 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 28 nov 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 28 nov 2019, 5 dager
Formel 1 i Monaco
Formel 1 i Monaco
Monaco Grand Prix, Den franske riviera, Frankrike
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 22 mai 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 22 mai 2020, 4 dager